Badetur

I dag torsdag har vi haft årets varmeste dag, også her på Bornholm. Lige nu klokken 19:25 står udendørstemperaturen på 26,3 gr og det er på nordsiden, så den er god nok.
Yulia har været på besøg hos en veninde i Rønne i dag, og efter besøget kom hun hen til mig på museet, for at hjælpe mig med at lukke. Hjem og skifte tøj og så afsted til stranden ved Villa Nova, en af os tog en svømmetur og den meget kolde (19 gr.) vand, den anden blev siddende på stranden.

De så lidt koldt ud

Hjems til madlavning, flødestuvede kartofler og noget rødt på grillen og i glassene. Og sådan fejrede vi denne varme sommerdag.

Men inden vi kom så langt var der en arbejdsdag, der lige skulle klares. Yulia havde en Skype time, og jeg havde pænt med gæster på museet, hjælp i billetsalget, og Hardo til at klare sortkrudt skydningerne. Så der var en rigtig god dag på museet. Bortset fra der var en der “havde sat træskoene” ved museet 🙂

Håber han finder dem igen…

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *