Fortsat varm sommer

Det ser ud til, at vi endelig har fået besøg af sommeren, og det er vi glade for. Mest Yulia for hun svømmer hver dag i Østensøen varme vand, hvis 20 gr er varmt 🙂 Det syntes jeg ikke så jeg holder mig forsat på stranden, som her i går tirsdag

Yulia på vej ud, der var ikke mange mennesker på stranden sidst på eftermiddagen

Vi kan også mærke det gode vejr på museet, der kommer knapt så mange gæster mere, men så får jeg tid til andre gøremål.

Jeg holder øje med vejrmeldingen til weekenden, da jeg gerne vi op og spille en runde golf, men kun hvis det ikke bliver alt for varmt.

Varmt var det også mandag morgen i vore soveværelse kl. 7:38.

Puha det var varmt

Så det er noget med bare et tyndt lagen over sig om natten for ikke at smelte helt væk.

I morgen torsdag skal vi have besøg til grill og hyggeaften, af Torben og Joanna. Det glæder vi os meget til. Lige over middag hentede jeg Yulia i dag, da hun skulle på Biblioteket både på Campus og Folke Bibliotektet. Jeg fortsatte til posthuset med en rulle med kort, der skulle sendes. Senere kom Yulia forbi museet ganske kort, for at sige hun gik på stranden for at svømme. Hun kom tilbage, og hjalp mig med at lukke museet. På vej hjem var vi i Rema1000 for at handle ind til grillaftenen i morgen torsdag.

Lige nu kl. 20:15 er her udenfor kun 19,2 grader, men indenfor er der 27,5 grader, selvom alt hvad kan åbnes, er åbent. Jeg skriver blog og Yulia laver dansk opgaver, da hun i mandags genoptog studierne på Vestegnens Kompentance og Sprogcenter efter sommerferien.

For 2½ måned siden gik jeg over på noget nyt medicin, da jeg havde så mange bivirkninger ved Trulicity. Den nye hedder Ozempic og skulle give mindre bivirkninger. Der har den også gjort, men jeg syntes godt nok den begynder nu. Lidt kvalme, ingen appetit måske også for, om jeg spiser frikadeller eller vandmelon, så smager det fuldstændig ens, nemlig af absolut ingenting. Så jeg bestilt en tid hos min læge for, at finde ud hvad der skal ske. Ikke fordi jeg noget i mod at tabe mig, men det er ikke spændende at ALT mader smager ens – nemlig af ingenting. Det eneste jeg kan smage er stærkt krydret mad som chilli og jalapenos og den slags stærke sager, men det er altså helle ikke spændende i det lange løb. Jeg er spændt på hvad Per finder ud af på torsdag i næste uge.

Jeg vil prøve om en kop kaffe skulle smage mig !!!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *