Det bliver ved…

Jeg ved godt man ikke skal klage over det gode vejr, det gør jeg heller ikke, jeg kunne bare godt tænke mig, at der kom en sky forbi ind i mellem. I dag nåede temperaturen igen over 33-34 grader. Lige nu hvor klokken er 21.00 har vi her i Knudsker, udenfor 28,3 gr. og indenfor 29,5 gr. så jeg sidder og sveder med anstand, mens Julias og Dima sidder udenfor og har engelsk undervisning.

Lektielæsning på terrassen

I morges kørte jeg Julia og Dima til Hammershus, hvor Fassel havde en guidet tur for de Veteransoldater fra Danmark, England og USA, jeg havde på museet i mandags. De blev kørt tilbage til Rønne, hvor de gik på opdagelse i bymidten. De var også en tur på Bornholms Museum, inden de kom på museet for at få lidt skygge og koldt at drikke. De fortsatte til stranden for bade.

Hjemme slappede vi lidt af, inden vi kørte til Sorthat Odde for at tage vores aftensvømmetur.

Brombærerne er modne

Lidt undervisning blev det også til, bl.a. om dinosauruserne fra området ved Hasle

Undervisning om en fjern fortid

Aftensmaden blev indtaget på terrassen kl. 20.00 i den dejlige skygge.

Håber du klarer varmen, og huske at drikke godt med vand, og sove uden tøj på i disse tropenætter.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *