Inden det bliver alt for varmt

Så blev det søndag formiddag og en endnu en sommeruge er gået. Vi nyder vejret, stranden, vores have, terrasse, vennerne og hinanden mest muligt.

Torsdag aften havde vi Joanna og Torben til grill og hygge. Det blev en utrolig dejlig aften. Vi er nødt til at gøre det midt i ugen, da Torben er sportsjournalist på TV2 Bornholm, og derfor altid arbejder fredag til mandag. Vejret var med os, grillen gjorde hvad den skulle – tak for en dejlig aften i to dejlige mennesker.

Ellers er de sidste dage gået med arbejde, for os begge to, tage på stranden for at svømme, og en enkelt tur på golfbanen i går lørdag, inden det blev alt for varmt. Min tur på golfbanen blev alligevel en varm oplevelse og jeg drak næsten 2 liter vand – intet af det kom ud igen 🙂

En kort pause på et skyggefuldt sted ! Min normale cap var udskiftet med panama hatten

Nu var det ikke pause det hele, en af mine bolde havde vist en brist, eller slår jeg virkelig så hårdt ?????

Den sidste halvdel fandt jeg ikke..

Når det er så varmt, er der ikke meget grønt græs på golfbanen, men det kan også være en fordel, for så ruller bolden meget længere 🙂

Så tørt er der, her på fairway på hul 13 New Course (m/2 vandhuller “uheldigt” placeret)

I denne herlige sommervarme har jeg stort set ingen appetit, så ofte består min frokost af koldskål med tvebakker

Lavet på Verdens Bedste Kærnemælk fra Klemensker

Vi kører som ofte til badestranden ved Fosforritten lige syd for Arnager, for vandet altid er rent, og lidt varmere end andre steder

I lørdags var strander fyldt godt op
Det samme var vandet
En badenymfe gør sig klar.

Så er dagens svømmetur slut, og det er tid til at blive varmet lidt op af solen

Min Powerlasers batterier er efterhånden døde begge to, så jeg har anskaffet mig et par nye, nu skulle de gamle bare tages ud af beholderen, og de nye skulle sættes ind. Det gik som det skulle taget være et godt råd fra Bent (tidligere kollega hos Powerlaser i Holbæk)

De to gamle klar til BOFA

I går aftes tog vi en “solnedgangs” tur til havnen ved Nørrekås. Vi satte os på muren hvor vi havde en skøn udsigt. Så her sidder vi

Klar til at nyde solnedgangen

Og her er den så…

I dag søndag bliver det om lidt en tur til stranden for at svømme og nyde sommeren.

Næste uge på museet bliver formentlig stille, selvom vi kan se, at nu er de tyske turister kommet til øen, så er det ikke dem vi ser flest af på museet. Jeg har kun en enkelt skole jeg skal guide på torsdag.

Så er det ved at være frokost tid, ikke fordi jeg er sulten med lidt skal der ned for at hold skroget i gang 🙂

På godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig – og husk drik rigeligt her i varmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *