Ikke mere på sprøjten !!

Jeg havde en tid i dag hos min læge, da jeg efterhånden er godt træt af at jeg ikke kan smage hvad jeg spiser. Om jeg spiser en rejemad, havregrød eller en god rød bøf, så smager de fuldstændigt ens – nemlig af absolut ingenting. Det er en af bivirkninger af min diabetes medicin, først Trulicity og nu Ozempic. Så efter Per kontrollerede mit langtids blodsukker, var han ret klar i mælet “Du stopper lige med det samme med, at sprøjte dig, da dit langtidsblodsukker ligger helt nede på 7,0” og som han fortsatte, “Skulle det stige lidt, så betyder det intet i forhold til den manglende livskvalitet du har, ved ikke at kunne smage hvad du spiser, og så kvalmer der følger med medicinen”

Han sagde også, at den sidste blodprøve jeg fik foretaget for 2½ måned siden, her var alle resultaterne så flotte, meget bedre end man kunne forvente af min mand i min alder.

Så nu glæder jeg mig til at kunne smage den lækre fedtfattige og sunde mad, vi trods alt spiser. Må så heller fortælle, at jeg har tabt mig 14,1 kg. – så venner I kan ikke stole på mig længere(du ved – mænd under 100 kg), bortset fra alt det jeg har skrevet nu passer, jeg vejer nu kun 97,8 kg 🙂

I formiddags kom Fassel’s kusine og hentede Yulia, de ville en tur på Loppemarked i Svaneke og Allinge, så det gjorde de, og det tog det meste af dagen. Yulia benyttede sig af en tur i bølgen blå, mens Ulla nød en cigaret

Rygepause

I går aftes var vi hos Fassel og spise, hans kusine Ulla var på 3 ugers ferie hos ham. Hun er dejlig dame på 72 år. Vi havde en dejlig aften, hun havde lavet kødsovs og spageheti og til dessert fil vi fløderand med “guf” og påskeæg !

Gårds dagens dessert

Som sædvanlig tager vi en eftermiddagstur til stranden. I går kørte vi en tur til Arnager blot for et kort besøg. Yulia gik en tur ud til havnen, mens jeg sad og nød udsigten og en pose Skolekridt 🙂

På vej
På broen på vej tilbage

Det blev lidt koldt, måske også fordi jeg ikke var påklædt godt nok, så jeg satte mig ind i bilen

Her var temperaturen bedre

I dag har svigerfar fødselsdag, så jeg ønskede han tillykke med fødselsdag på det eneste sprog vi har fælles, nemlig tysk. Så lige nu sidder Yulia og har en længere snak med ham, hendes mor og søster, mens jeg gør bloggen færdig.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *