Til at trække vejret

I dag har det været til at trække vejret, altså ikke så varmt. Lige nu her torsdag aften hvor klokken er 18:50 ligger temperaturen her i Knudsker på 23,5 grader og det er 100% overskyet.
Vi er lige blevet færdige med aftensmaden, som blev indtaget på terrassen og om lidt er det tid til at se dagens næsten sandfærdige nyheder på TV2 og bagefter de lokale TV2 Nyheder.

Jeg har i dag haft årets første skole på en guidet tur på museet. En friskole fra Fyn. En dejlig velopdragen klasse, måske nok lidt for stille. Måske havde de haft en hård dag i går. Men dejligt at kunne have disse unge mennesker med rundt og fortælle om den Bornholmske historie, så meget man nu kan nå på 1½ time.

Yulia kørte med på museet i morges for at tage en tur på Galløkken stranden for at morgenbade. Hun kom kort forbi museet, da hun skulle nå bussen hjem. Havde en Skype undervisning omkring middagstid.

Jeg skrev i går om hvordan mit blodsukker lå, for et bedre forståelse får du her et skema

Jeg ligger på 7 (på den midterste skala)

Jeg tjekkede i dag lige hvordan fly situationen ser ud, og så at der nu flyves fra London til Moskva, så Yulia håber der snart flyves fra Kastrup til Moskva så hun kan få hentet hendes nationale pas og nye Visa kort.

Moskva – London

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *