Bugatti træf

Nu tænker du straks et eller andet grimt ! – men det skal du ikke, fordi nu var det vand fra himlen der sprøjtede. Godt nok ikke i den mængde som de “kloge vejrfolk” havde spået om, men vand kom der. Her i Knudsker blev det til sølle 5,6 mm, og det batter ikke rigtig noget den næsten ørkenagtige tørke vi har. Men som sagt, lidt er bedre end ingenting.

Det blev også til lidt torden i det fjerne, vi hørte ganske få brag, og så enkelte lyn mod syd-vest.

Temperaturen er blevet lidt mere human i dag, og vandet bliver varmere og varmere, siger Yulia.

Ellers ligner dagene hinanden ret meget i øjeblikket både på den hjemlige matrikel og på museet, og så dog ikke. Jeg har en hjælper på museet i øjeblikket, og i går skulle vi bære nogle plader på loftet, her smuttede mit ene ben, men heldigvis tog min albue fra, så den kom til at sådan ud

Lidt av gjorde det

Som du ved kommer et uheld sjældent alene, og da jeg i formiddags ville rydde op i vores udhus, var uheldet efter mig igen, nu på den anden arm !!

Et lidt langt lidt dybt skrab. Min laser gør underværker !!

I dag lørdag har jeg booket en tid på golfbanen kl. 13:30 godt nok i den varme tid på dagen, men der var ikke andre tiden, når jeg skal tage hensyn til vejret (det har lige regnet lidt her kl. 10) og det faktum af min klub spiller klubmesterskab de næste to dage. OG nej jeg skal ikke spille med, det er jeg pt slet ikke god nok til.

Yulia har lige nu mindst 1½ times Skype snak med yoga Tanja, så jeg vil starte på min blog og måske se et enkelt afsnit af Hawaii FIVE-O 🙂

Så gik turen nordover, Yulia kørte til Allinge hvor hun stod af, for at tage “Tyskerstien” til Tejn og lige teste vandets kvalitet undervejs. Jeg fortsatte til Rø for at spille 9 huller golf. Da jeg kom til CircleK tanken i Allinge, blev mine øjne godt nok store, for hvad var det jeg så – en 7-8 gamle Bugatti biler, lige fra “racerbilen” til den store limousine – hold helt op det var noget af et syn, det måtte foreviges

Det var som du kan se et utroligt smukt syn. Men jeg måtte videre til Rø. Det blev til en helt fornuftig ½ runde jeg tog, smed ingen bolde væk og lavede 20 point til trods for et enkelt eller to dårlige huller. Til gengæld var der også et par gode, specielt hul 4, hvor jeg lavede bane par (par 4) og det fik jeg 4 point for.

Teestedet på hul 4. Blindt hul, dvs du kan ikke greenen. Den ligger 331 meter væk

Jeg slog et helt fantastisk udslag og mit næste slag var også perfekt, det landede lige udenfor green,  indspil, 10 cm fra hullet og et put, så var den klaret. Kunne jeg bare spille sådan på alle huller – på den anden side, så er jeg nok blevet for gammel til at blive proff 🙂

Turen min golfvogn tog var 4,96 km. Jeg gik noget længere

Jeg hentede Yulia ved Tejn Brugs, så kørte vi hjem til kaffe med lidt brød til, et velfortjent bad og så ellers lidt sofahygge, inden jeg begyndte at lave aftensmad. Det bliver porretærte, naturligvis lavet helt fra bunden. Lige nu ligger dejen og hygger sig i køleskabet, porrerne smørsteger samme med et løg så sagte.

Sådan kom det til at ud, det smagte helt fantastisk og så med et glas hvidvin til 🙂

Klar til at blive spist

Resten af aften stod på hygge.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *