Spist ALDRIG på den restaurant…

Vores dag i mandags startede perfekt fra morgenstunden, min fødselsdag og vores bryllupsdag,  og hele dagen igennem var dejlig. Jeg havde bestil bord på Dueodde Diner & Steakhouse til os mandag aften.
Inden vi kørte derned, var vi en tur i Blomster Selvpluk marken for at købe lidt blomster hjem til. Der stod også nogle meget store og flotte solsikker, dem kunne Yulia ikke stå for…

På solsikke rov, de var meget store
Bierne kunne også lide dem

Vi kom i god tid, så vi gik en tur ud af den lange træbro til havet. På vej tilbage begyndte det regne lidt.

På vej ud til havet
Det blev også tid til en selfie på vej ud
Tilbage ved restauranten
Klar til en dejlig middag
Så er vi klar til hygge og god mad – troede vi…

Men så begyndte det, jeg ved ikke om jeg skal le eller græde, over vores besøg på Dueodde Diner & Steakhouse på vores bryllupsdag og min fødselsdag i mandags. Yulia bestilte laks på spinatbund med brasede kartofler og stegte rodfrugter. Nu er Yulia af natur ikke den type, der klager over noget, så hun spiste laks og spinat. De stegte rodfrugter rørte hun ikke, de var fyldt med olie og helt svampede i strukturen, så frisk stegte var de ikke. Laksen var meget tør, og der var ikke ret meget smag i spinaten.

Yulias laks tør og kedelig

Være var det med min kalveschnitzel. Hvis du kigger på billedet af den, vil du sikker med det samme kunne se hvad problemet var. Jeg kan slet ikke forstår, at en uddannet kok vil lade en sådan tallerken forlade køkkenet, måske var der ikke en uddannet kok i køkkenet, jeg har min tvivl.

Affaldsmad vil jeg kalde det

Som du kan se, var den meget stor, og meget tynd, ca. 6 mm, heraf var de 3 mm var panering, så der var kun meget lidt kød i den. Det der var, kunne jeg slet ikke smage. Kanten på den var så hårdt stegt, at det var umuligt at bide over, hvor imod det indenfor, og specielt midten slet ikke var stegt, paneringen var helt våd. Hvordan det blev lavet er mig en gåde. Den var ganske enkelt uspiselig.

Hvis man så kigger på garneringen. De få grønne ærter der var, var meget kolde. Kartofler var egentlig ok, men var der ikke ret mange af den. På kødet var der lagt en smule kapers, en tynd slasket citronskive uden noget videre saft. Ovenpå var der en mikroskopisk stykke benfri sild samt noget tørt dåse peberrod og et meget lille stykke af en tomat! Dertil blev der serveret smørsauce, nej det var det ikke, det havde intet med smørsauce at gøre, det var bare smeltet smør. Under kødet lå et stykke meget vådt salatblad.

Jeg bad tjeneren om at kommer, viste hende min mad, fortalte hende som det var, og at det var uspiseligt. Så fik jeg at vide, at jeg absolut ikke skulle skælde hende ud, hvilket jeg heller ikke gjorde, jeg fortalte hende hvad jeg mente om maden, så hun kunne give beskeder videre til kokken eller chefen. Kort tid efter kom hun tilbage, og spurgte om jeg ville have en ny. Jeg svare nej tak, men jeg vil gerne betale. Så kom hun med regningen lydende på det fulde beløb, altså også for den mad jeg lod går retur. Det nægtede jeg naturligvis at betale for, og kort tid efter kom hun med en anden regning. Vi betalte, forlod stedet, og vi kommer aldrig tilbage.

Maden var så ringe, og heller ikke helt billig, at et besøg på en grillbar havde været meget bedre, og de kalder sig helt uforståeligt en restaurant.

Hvordan deres øvrige mad er, ved jeg ikke. Men i min optik skulle de lade være med at have retter på menukortet, de ikke magter at lave, for det var helt klart, at de to retter vi bestilte, dem magter de ikke.

Så det blev en god kop kaffe og æblekage. Aftenen gør vi om måske i den kommende weekend, efter Trustpilot er kontrolleret grundigt.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *