Endelig weekend og godt vejr

Så sluttede en travl uge og en forhåbentlig dejlig weekend er startet, den er i hvert fald startet helt ok. Mit sidste indlæg fra i mandags, som jeg også lagde ud på Facebook, har godt nok sat gang i sagerne, jeg ved ikke hvor mange gange historien er delt, det er i hvert fald mange. Jeg lagde den også på Trustpilot med kopi til ejeren af Dueodde Dinner & Steakhouse. På nuværende tidspunkt har hun ikke reageret – underligt…..

Nå men tirsdagen blev en stille på både hjemme og på museet, hvor i mod onsdag var der fuld knald på med guidninger – 3 klasser lige i rap – det er hårdt også for stemmebåndet. Så jeg var vist meget stille herhjemme om aftenen 🙂

Tirsdag fik jeg tilsluttet en sensor i Kastellet, så lyset tænder når der går gæster ind, og forbliver kun tændt i 30 minutter, hvilket er passende, har jeg fundet ud af, og så sparer vi på strømmen

Sensor sidder oppe på loftet

Torsdag var der igen en guidning, men kun en skole fra Bramsnæsvig. Det er 3. år i træk de kommer med deres 6. klasse. Sådan noget kan jeg godt lide. Hardo kom og hjalp med at skyde med sortkrudt gevær med gæsterne. Han havde hans hund Annie med

En træt hund efter rigtig mange løbetur efter hendes bold

Torsdag aften var den Generalforsamling i Kastellet Venner. Den vælger jeg at forbigå i tavshed – det var ikke rart det der skete!!!!

Fredag var en stille dag, og i denne uge har Yulia ikke været ude og bade/svømme, det har det simpelthen været for koldt til.

I stedet for tager hun bussen(med mund bind på) til Rønne, går rundt og fotograferer, kommer ud på museet og hjælper mig med at lukke, og så handler vi på vejen hjem. Det her er et af hendes billeder fra fredag

Udsigt mod Sct. Nicilaj kirke og en sporvogn på en lastbil

I dag lørdag MÅTTE jeg en tur nordpå! Yulia kørte os til Gudhjem hvor hun overlod rattet til mig. Turen gik så til golfbanen for at spille 9 huller. Yulia havde haft en rigtig god tur, min var ok, men heller ikke mere, når jeg tænker på spillet.

Udsigten fra teestedet på hul 5 New course. Til højre Kunstmuseet og i horisonten Christiansø

Lige nu øver Yulia dansk, jeg har sat aftensmaden over – stegt fasan med tilbehør.
Den er spist, det var en himmerigs mundfuld. Jeg skriver min blog færdig mens Yulia har 1½ times Skype med Dima.

I morgen går turen igen nordpå og Yulia igen til Gudhjem, hvor jeg kommer til, når jeg har spillet de sidste 9 huller. Så forsøger vi med en ny bryllupsmiddag og bagefter går vi i Scala Gudhjem og ser filmen “Parasite”

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *