영화 ‘기생충’을 봤어

Søndagen blev en lidt travl dag. Yulia havde fra formiddagen 1½ times Skype med Yoga Tanja. Jeg lavede forskellige gøremål inde og ude. Efter vores frokost kørte Yulia os til Allinge, på Birkebakken, hvor hun stod af. Jeg vendte bilen og kørte til Rø, og en 9 hullers tur. Den gik som den skulle, da jeg spillede op til mit handicap, og det til trods for jeg eksperimenterede lidt med mit sving og driveren. Det kunne jeg godt mærke, da jeg kom hjem, mit venstre håndled gjorde temmelig ondt. Så jeg har i dag måtte ty til Voltaren (den stærke af dem) og det tog smerten heldigvis, skulle jo gerne kunne spille igen næste weekend 🙂

Da jeg var færdig kørte jeg til Tejn, hvor jeg hentede Yulia og vi kørte til Allinge .Vi kørte til Nordbornholms Røgeri, for at spise Buffet. Den syntes vi godt nok er blevet lidt af en turistfælde, den koster 194 kr., det er noget i overkanten af hvad der er rimeligt syntes vi. Så turen fortsatte til Allinge Røgeri, hvor vi bare spise en fiskefilet med pommes frites og tilbehør. Her havde vi en dejlig udsigt

Vores udsigt
Yulias udsigt
Min udsigt (og jeg det luftede lidt)

Vi gik så en tur på den nye “bro” der er anlagt mellem klipperne

Tid til et kort hvil undervejs
Yulia nøjedes med at hvile sig lidt op ad klipperne

Herefter kørte til Scala Gudhjem, fordi vi havde en aftale med biografen senere. Vi gik en tur forbi kirken og ned til havnen, hvor Yulia fik en siddekammerat, selvom det var mig der spiste softice

Har du lidt mad til mig?
Se selv 🙂

Turen gik til biografen, hvor Yulia blev sat på den helt store danskprøve. Vi så en koreansk film “Parasite” hvor der blev talt koreansk og med danske undertekster

Så venter vi bare!!

Hjem til en kop kaffe og lidt sofahygge inden turen gik til sengen

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *