Så blev det næsten….

Hvis ikke varmen for mig op i det røde felt, så gjorde en e-mail jeg fik i går fra Regionen det. Det kom fra “Aktiv Patientstøtte” hvor man tilbød en daglig samtale med sygeplejerske for at hjælpe mig!!!
Jeg skrev til dem og spurgte med hvilket grundlag de sendte dette tilbud til mig, fordi jeg fandt det godt nok grænseoverskridende, da de slet ikke kender en skid til mit helbred – og jeg har slet IKKE brug for dagligt at tale med en sygeplejerske. De undskyldte sig med, at jeg havde haft flere hospitals indlæggelser – ja og sidste gang for 10 år siden, og skulle det give dem den tror at jeg havde brug for dette tilbud. Så kommer det godt nok 10 år for sent. De skulle hellere bruger kræfterne på nogle de ved der trænger til hjælp, i stedet for nogle “de tror”. Grrrrr…..

Fredag aften og weekenden er startet, normalt, men ikke i denne weekend, idet vi har Store Familiedag på museet i morgen. Jeg vedhæfter lige programmet så du kan se hvad der sker.

Så det vil blive en travl lørdag.

I dag blev Julia og Dima hjemme for at studere. Efter to timers studie blev det tid til lidt afslapning, så de tog bussen til Gudhjem, hvor de ligeledes “gjorde byen” i et par timer.
Så vi mødes hjemme til social hygge, og en kop kaffe inden vi kørte på stranden for tage vores aften-badetur. Det blev en speciel oplevelse for de to, jeg har oplevet det flere gange før. Det der sker er, at ca. 20 minutter efter Leonora Christina har passeret, kommer der nogle meget voldsomme bølger, helt op til 1½ meter i højden, og “udsuget” efter disse bølger er ganske farligt, idet du suges med ud igen. Det værste er næsten, at du overhovedet ikke kan se bølgerne før de er ca 20-30 meter fra stranden. Det kan være en ganske voldsom oplevelser, specielt for børn men også for voksne. Så det er bare at vente med at bade i de ca 10-15 minutter det varer.

Hjemme igen i sikkerhed, blev grillen tændt og aftensmaden nydt. Lige nu er der engelsk undervisning på terrassen.

Jeg flytter ud i haven også, for her inde er der 29,7 gr. udenfor er der KUN 24,9 graden

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *