5. September og Flagdag

Så blev det den 5. september og flagdag for at ære vore soldater. Yulia og jeg kørte på museet efter morgenmaden, for at sætte begge flag på museet. Dels foran men, også det på Bastionen ud mod havet.

Det regnede lidt rigeligt

Sådan så det ud

Dernæst gik turen hen til Bastionen

Her blev det store flag sat

Da vi gik igennem området ned til flagstagen så vi disse svampe, jeg er sikker på det er støvbolde, altså det hvide, det prikkeder er Yulia’s gummistøvler. De skifter i øvrigt farve når de bliver våde…

Nye støvbolde

Ellers har ugen ikke budt på noget særligt, udover at der er begyndt at komme skoleelever på museet. Som noget helt nyt er der 3 Gymnasier der har booket guidede ture, dem har vi aldrig set før – spændende. Der også nogle voksne grupper på vej.

På museet er vi ved at få opgraderet sikkerheden. Alarmanlægget er efterhånden ret gammelt, og trænger til en kærlig hånd. Det får det så. Der bliver også sat flere følere til alarmen op, røg alarmer og ITV med overvågning af hele museet. Så nu kan vi overvåge hele museet 24/7.

Vores ildslukkere er også blevet udskiftet med disse

Nye vandslukkere

Ofte kører vi ved solnedgang nogle små ture i området, således også i torsdags. Det blev en ret dyr tur, se selv hvorfor

Vi så ikke mindre end 12 rådyr, her 3 på samme billeder
En lille rudel dådyr på kun 4 styks

Samt en masse harer blev det også til, på denne korte aftentur.

Yulia har også i denne uge taget bussen, med mundbind !! til Rønne, for få lidt frisk luft, og en god gåtur til havet for at bade, for derefter at komme på museet, for at hjælpe mig med at lukke. Her nogle billeder fra hendes ture

Nær havet med hyldebær
Der var lidt for mange bølger til en svømmetur den dag
Stankelben ser vi er hel del til her i Knudsker

I går var jeg inviteret til Parade, Afskeds- og Velkomstreception på Almegaards Kaserne, idet OL Holger Fuglsang-Damgård gik på pension og OL Nicolai Abildgaard tiltrådte som Chef for Hjemmeværnet og Garnisonskommendant. Bagefter var der Reception i gymnastiksalen på kaserne, hvor vi var ca. 100 indbudte gæster.

Paraden er i gang, men alle soldaterne opstillet

Som sagt var vi på museet i morges, og vil tage derned igen ved solnedgang. Lige nu er Yulia i gang med sætte hendes mange skolepapirer i ringbind, og jeg skriver blog, men et krus kaffe foran mig.

God weekend til jeg alle. Det bliver ikke til golf i dag, dertil er vejret for ustadigt, så jeg må vente og se til i morgen 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *