Så gik endnu en uge

Og den gik uden de store udsving i vores liv her på stenøen. Søndag var jeg som sædvanlig en tur på  golfbanen, mens Yulia foretog endnu en tur langs de Bornholmske kyster. Min tur blev rigtig god. Jeg spillede kun 9 huller, de sidste 9, også kaldet bagni. Jeg lavede 24 point, 6 bedre end mit handicap

Mit skræk hul, 12. hul

Det er kun er par 3 hul, men slugten midtvejs gør et eller andet psykisk ved en, men det lykkes med et par.

Et en enkelt halv heksering kom jeg også forbi

Og så lang blev turen – for min trolley – jeg er nok gået en halv km længere.

5,33 km plus lidt ekstra da trolleyen skal blive uden for greens

I mandags var vi til Afdelings Årsmøde i vores boligforening i BO 42, “Møllegården”. Den blev holdt i et fælleshus på en anden af BO42’s afdelinger. Der manglede kun 4 medlemmer til mødet. Det er vores nabo Carl-Erik der er afdelingsformand. Der var valgt til Bestyrelsen, hvor jeg sidste blev valgt som suppleant. Det blev i år ændret til medlem af Bestyrelsen.

Jeg havde en utrolig smuk udsigt fra Kastellet, da jeg lukkede i onsdags

Smuk udsigt

Der i mod er den næste udsigt ikke så smuk, men det har været meget værre. Jeg er fortsat i gang med at rydde op, og hænge tøj på bøjler, efter de sidste mange af min forgængere som Museumsleder.

Et værre roderi

Torsdag var vi oppe og fodre Fassels hunde, da han var et par dage i København. Vi “kom til” at tage en lille pose victoria blommer med hjem, som blev til en skål blommegrød

Lækker blommegrød

I morgen lørdag går turen igen til Rø og en halv runde golf, mens Yulia udforsker en ny del af kysstien fra Gudhjem og mod Svaneke.

Til sidst et lille sødt skilt jeg faldt over på Facebook

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *