Så blev det næsten weekend

Jeg ved godt jeg ikke skriver så regelmæssigt her på min blog, som jeg gerne ville. Det er fordi der er en masse, skal vi kalde det støj fra omgivelserne der gør, at jeg bliver drænet for energi i dagligdagen. Jeg håber det snart får en ende, der er i hvert fald kræfter i gang for at få styr på det.

Ingen kommentar

Herhjemme har vi nydt de dage hvor sommeren kom tilbage. Der var lige et par dage hvor det var rigtig koldt, og da så de havde tilbud på noget guf i Rema1000, blev det købt og sat over for at simre til dagen efter. Nu skete der så lige dette

Udendørs temperaturen røg op på 24,3 gr klokken 18

Og når man så dagen i forvejen har lavet “vintermad”, tja så var det bare at nyde den og en ekstra god flaske rødvin.

Du har sikker luret hvad vi spiste – det var rigtig godt trods varmen

Når jeg nu skriver om mad, så fandt jeg denne skønne og nærende, grønne ret på nettet.

Mere mad, vi kunne ikke modstå fristelsen til at købe en gang friske muslinger – de smagte skæppe skønt som søndags frokost mad, med diverse tilbehør, som brød, citronsaft og hvidvin 🙂

Velsmagende muslinger

Golfbanen får stadigvæk jævnligt besøg af mig, 1-2 gange i weekenden. I sidste weekend blev det kun til en gang, se her hvorfor

Det blæste så meget at min golfvogn væltede hvis den stod forkert

Der var dog et enkelt sted hvor der stort det ingen vind var, det var på teestedet ved hul 5, tæt ved Kunstmuseet, se bare flaget

Næsten ingen vind her

Vi tager som altid, hvis vejret er dertil, små udflugter i området. For at se solnedgang, kigge efter dyr på markerne eller bare det, at køre/gå en aften tur.

En solnedgangstur til havnen, med linsen den modsatte vej

Næsten weekend skrev jeg, det er fordi jeg her i dag lørdag den 19.9. skal have en rundvisning på museet af en gruppe gartnere, de kommer ca. 40 personer i alt.

Nå de er kørt igen, kører vi en tur nordpå, jeg til golfbanen da vejret tegner perfekt til golf, sol og let vind. Desuden har jeg fundet ud af, at jeg bruger min gold app GLFR forkert – du ved “read that fucking manual”. Det har jeg nu gjort, så det skal testes 🙂
Yulia vil så tage endnu en tur langs kysten – tror jeg!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *