Det er ikke ok

Lørdag kørte Yulia og jeg klokken 13 på museet for at åbne og gøre klar til 40 handelsgartnere der havde booket en rundvisning på museet kl. 13:30. Da klokken var 14:00 havde jeg ikke set nogle gæster. Da der var kommet ny ansvarlig for turen, på hvem jeg ikke havde fået et telefon nummer, ringede jeg til det nummer jeg kendte – ingen telefonen. Det samme gentog sig kl. 14:30 altså 1 time efter de skulle være ankommet.

Da klokken blev 14:45 lukkede jeg museet og kørte hjem for at skifte tøj og så køre på golfbanen. Når jeg gør det sætter jeg min telefon på lydløs. Da jeg var færdig med at spille golf, så jeg at der var en der havde ringet tre gange, så jeg ringede retur – ingen tog telefonen. Den havde ringet kl. 14:10. Jeg formoder det var gartnerne, men altså 1 time 40 minutter efter det aftalte mødetidspunkt !!!

Så i dag skrev jeg til dem, at jeg ikke fandt det ok, at vi havde en aftale om at jeg skulle åbne museet og give dem en rundvisning, når museet altid har lukket i weekenden, når de så ikke kom til den aftalte tid. Her mandag da jeg lukkede havde jeg intet hørt fra dem. Lidt skuffet og vred – ja!

Det påvirkede min golf runde lidt må jeg indrømme, se foto senere.

Søndag havde vi en aftale med Heike om at komme og købe noget af hendes honning. Heike er en kvinde der var på russisk kursus hos Yulia sidste vinter, så de skriver lidt sammen af og til.
Så vi kørte til Snogebæk søndag kl. 11:00, fandt hvor hun og hendes mand boede – så kom det mærkelige. Hendes mand Carsten kendte jeg så godt, han havde været til Sortkrudt klubaften på museet sidste mandag, jeg har været på skydebanen med ham også. Så mens de to kvinder snakker om det kvinder nu snakker om, så fik vi en rigtig mandesnak

Klaus og Carsten

De bor på et dejligt sted med 1 Ha jord, de har mohair geder, speltsauer får, høns, katte, 2 drivhuse med masser af tomater m.v. og 4 bistader. Nå ja, så havde de også blå vindruer, store og flotte

Smagte godt

Vi havde en rigtig hyggelig time, inden vi kørte hjemad igen, med 3 bøtter nyslynget honning. Jeg havde ligesom booket en tid på golfbanen.

Yulia kørte os til Allinge, hvor hun steg ud og overlod rattet til mig. Golfbanen nåede jeg til min starttid. Denne runde blev lidt bedre en lørdagens, her kan du se min score på den app jeg bruger GLFR hedder den

Helt ok scores

I dag havde 46 elever(af to gange) på rundvisning. De kom fra Idrætsefterskolen Lægården ved Hosltebro. Jeg var lidt spændt om de kom, efter de vanvittige udmeldinger – igen fra hende du nok ved – men de kom. I næste uge har jeg 3 gymnasieklasser…

Lige nu mandag aften sidder Yulia og forbereder sig til i morgen. Kurset på AOF i russisk blev til noget, så i morgen klokken 17 går det i gang. 15 tirsdage i alt er det på. Så hun er meget glad og lidt travl/stresset med af få lavet klar. Det er faktisk begynder og øvede der er slået samme, for at få et hold op og stå. Det stille nogle store krav til hende som lærer.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *