Ny uge på vej.

En ny uge truer, det samme gør regnvejret, men som altid passer vejrudsigterne ikke for Bornholm. Vi har her til formiddag behagelige 24,3 grader og let overskyet. Det er til at holde ud.

Ellers blev dagen i går på museet, lige så travl som jeg havde forventet, med rigtig mange gæster, til trods for det perfekte strand vejr. Det gav mig ekstra sved på panden, da jeg manglede min tinsoldat- og sortkrudtskytte mand, så her måtte jeg selv træde til. At side og støbe tinsoldater med 230 gr varmt tin i 33 gr varme – det får sveden til at tapløbe.

Soldatermaden smagte godt
Adskillelse og samling af håndvåben
Så er jeg klar til at køre en tur i Jûlkatten

Da jeg kom hjem fra museet, kørte vi som sædvanlig til Sorthat Odde for at bade, herlig tur. Hjem til et let middag med hakkebøffer fra grillen og bagt kartoffel. Senere på aftenen tog vi en tur til Teglkås for at få lidt frisk søluft og gå en tur langs vandet. Ingen en herlig tur i det Bornholmske landskab

Dima skulle selvfølgelig “vove” noget
Julia blev på det tørre

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *