Ud og køre…..

Søndag blev en dejlig slapperdag, vi sov længe, spise en dejlig morgenmad, men så trængte vi også til at røre os. Så vi besluttede at køre en tur til Opalsøen for at se om de havde fået fjernet den 290 meter lang tovbane. Der har været så mange uheld med tilskadekomne der har måtte en tur på skadestuen, at Politiet besluttede at lukke tovbanen. Den højest tilladte hastighed var 50 km/t men den kørte med 75 km/t. Den VAR væk, og der var derfor plads til en masse badende gæster, se selv

Vi kørte så til Sandvig Strand hvor det blev til en formiddags svømme-, badetur. Så var vi blevet sultne igen så Strandpromenaden fik besøg af os

Dimar går til den

Så gik turen videre til Ole Christensen skulpturpark lige før Olsker.

Oversigt af hvad der er tilbage
Mellem …..
Omfavnelse.

Hjemme igen var der engelsk undervisning og diverse gøremål, så som grill aftensmad på terrassen i en skøn aftenstemning. Det gode vejr må naturligvis udnyttes, bare til en kort solnedgangstur. Så vi kørte til Nørrekås lystbådehavn og her blev disse billeder taget

Drenge altså….
Den smukke kvinde og
hendes mand nyder dette

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *