1.1.2021 og hvad så?

Det er nok et spørgsmål rigtig mange stiller sig. Hvad vil det nye år bringe os hver især – godt, skidt eller ingenting. Det kan kun tiden vise, men jeg håber på det bedste.
Nu er det ikke sådan, at jeg jeg laver Nytårsforsæt, for de holder aldrig, så det er jeg holdt op med for længe siden, og med de politiker vi har, så ved man aldrig hvad der sker. Nok om det.

Da vi kom meget sent i seng i går(01:30) kom vi også meget sent op i dag. Vi gjorde vores sædvanlige morgenritualer, og hvad så…. Tja vi tog lige en halv time – ikke på ryggen – men på sofaen og snakkede om gårdsdagens oplevelser. OG så kørte vi vores sædvanlige tur til Robbedale for at gå en tur.

Men jeg vender lige tilbage til Nytårsaftensdag, hvor vi tidlig på eftermiddagen kørte til Hasle, for at gå en tur i Hasle Lystskov, med udgangspunkt i røgeriet.

Den fine nye trappe ved røgeriet ned til stranden
Vi så trods alt lidt af solen
Smuk udsigt fotograferet af Yulia

Vi havde en stille og rolig Nytårsaften, hvor vi efter Dronnings Nytårstale, som jo var meget anderledes til sidst “Gud bevare jer allesammen”, spise vores Nytårsmenu, jeg havde lavet lammeculotte med diverse tilbehør, aspargeskartofler, grønne ærter, blomkål, gulerødder og peber/lamme sauce. Dertil en rigtig god flaske rødvin. Desserten sprang vi over, da vi begge er småspisende, og der skulle jeg gerne være plads til lidt kransekage senere 🙂

Efter midnat kørte vi her på Snorrebakken for at se en hulens masse penge gå op i røg – så behøver vi jo heller ikke at spilde penge på fyrværkeri. Det var smult som altid. Vi kørte en tur igennem Rønnes gader, hvor der var utrolig få mennesker og meget stille.

Som sagt kørte vi i dag en tur til Robbedale ved Vandværket, hvorfra vores tur udgik. Den blev på næsten 3 km.

Vores tur

Vi gik til Offerstenen, som er en Skålesten med 60 skåle indhugget. Det er en sten, som jeg er sikker på ikke ret mange Bornholmer kender til. Den ligger der hvor vi går ud og vender tilbage, yderst til venstre på kortet

Der er en lidt tynd beskrivelse af stenen
Tættere på ser den således ud. Burde fejes ren !!!

Skovområdet vi gik i så for det meste sådan ud

Skovbunder er utrolig smuk grøn

På det sydligste punkt var vi tæt på lufthavnen, på kortet kan du se et langstrakt vandhul – som er uden vand pt.

Se bare VIDEOEN HER

Så gik turen hjem til en meget sent frokost/eftermiddagskaffe, og lidt sofahygge, inden Yulia ringede og ønskede Godt Nytår til hendes datter og søster. Jeg er sikker på, at det varer ikke lang tid før hendes mor banker på i Skype!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *