Mindre sommer….

Så længe det varer har temperaturet nået et punkt hvor det er til at holde ud igen. Det vil sige lige omkring de 23 grader. Har godt nok læst, at der er lovet mere “hedt” sommervejr. Det må vi bare tage med, måske kan vi vænne os til det !!!!

I går aftes sendte vi Dima hjem og vi er så småt på vej til normale tilstande her i huset. Den har stået på rengøring her til morgen, efter morgenmaden. Så gik turen til Jysk for at købe lidt småting, nu der er udsalg.

Derefter kørte vi til Rønne Nord Stadion, hvor vel nok øens største loppemarked fandt sted. Nøj hvor var der mange mennesker. Vi gik lidt rundt og kiggede, Julia fandt en underskål til en vase. Sammen fandt vi nogle spændende bøger. Jeg holder meget af at læse Liza Marklund og jeg fandt denne til en femmer

Julia er utrolig meget interesseret i Dansk historie og Litteratur historie, så hun købte disse bøger for 15 kr.

Så blev det områder med gardiner vi fandt frem til. Vores køkkengardin og soveværelsesgardin trænger til en udskiftning, og sørme om det ikke lykkedes at finde noget. Pris 1o kr. Så loppemarkedet var en billig fornøjelse.

Gardin afd. undersøges.

Hjemme igen stod den på en let frokost, lidt computerarbejde for mig (glemt password) og Julia læste dansk.

Vi kørte en tur til Nørrekås for at nyde den friske aftenvind og solnedgangen. Det blev der som altid nogle billeder ud af.

Et lille hvil før turen går videre
Hvor er min kone…..
Der var hun
Og der, selvom det er svært at se i solnedgangen
Som også så sådan ud.

I går fik jeg et ikke uventet telefonopkald fra nogle meget gode venner, jeg har længe følt (somme tider en forbandet evne jeg har) at der var noget helt galt. Så jeg sendte et e-mail i torsdags, og så kom opkaldet. Det gør mig rigtig ondt at høre, og jeg føler rigtig meget med jer begge. Jeg håber det allerbedste, og vi håber, at kunne aflægge jer et besøg sidst i september.

Pas godt på dig selv og hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *