Julen blev båret ud

Så startede den første hverdags uge i det nye år. Jeg ved ikke med dig, har du lavet nogle Nytårsforsæt? – det har jeg ikke, for jeg kan ikke holde dem alligevel.
Som jeg skrev om for 3 uger siden, er jeg begyndt på injektioner af min medicin igen, den som jeg stoppede med for et par måneder siden. Kort fortalt, så er jeg i samråd med min læge stoppet igen, i hvert fald for en periode. Fordi alle de pokkers bivirkninger kom igen, metalsmag i munden, madlede, og kvalme 24/7. Så nu vil jeg kun tage en sprøjte hver 2. uge for at se om det holder.

Jeg ved ikke hvad der sker for tiden, men vi kan ikke komme ud af sengen om morgenen, den bliver ofte 7:30 – 8:00 før vi får lettet rumpen – og så bliver hele dagen forskubbet, således også i dag.

Så efter de sædvanlige morgen ritualer og morgenmad, blev der lige tid for  læsning for os begge – og så var det mailen kom til Yulia:

Kære Yulia
Det er med stor fornøjelse, at jeg kan skrive til dig, at du har bestået din FVU-trinprøve for trin 4.
Tillykke med det! 😊
Bevis kommer senere, men jeg ved ikke helt hvornår.
Du ønskes en god dag!

-så var det Yulia måtte knibe en glædeståre. Det ER også stort, det hun har opnået på så kort tid.

Så kaldte skoven på os, vi måtte ud og røre benene, og få frisk luft i lungerne. Jeg ved godt, at det måske ikke er så interessant for jer at se, hvor vi går vores ture, men jeg lægger det altså op alligevel

Her gik vores tur i dag, modsat side af skoven fra i går, 2,39 km

Som sædvanlig tager Yulia en masse skønne billeder, her kommer lidt af dem

Masser af regn våde kogler
Smukke graner med masser af kogler
Fotografen i centrum
Lidt skæg blev det også til, bemærk de smukke grøn/blå farver på granerne

Vi var ikke alene i skoven, der var en del soldater på O-løb, så dem hilste vi pænt på når vi mødte dem. Jeg ved ikke de syntes det var ok, men de hilste da pænt tilbage.

Resten af dagen gik med forskellige gøremål. Blandt andet middag da klokken var 14:00. Så aftensmaden blev bare en håndmad.

Så blev Juletræet også plyndret og smidt ud, det vil sige de fleste af nålene måtte støvsugeren tage sig af. Når jeg nu var på loftet, tog jeg lidt forskelligt med ned, som jeg ville sætte til salg, da jeg ikke har brugt det i den tid, jeg har boet her i nr 22. Så det røg til salg på Facebook.

TV Avisen blev set, stor politisk skandale i Kommunen. Der trænger vist til at blive ryddet grundigt ud der. Borgmesteren er forsvundet frivilligt, det var en klog beslutning, set i lyset af dagens oplysninger om rod i den kommunale forvaltning.

Lidt dansk læsning, blogskrivning og sofahygge.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Stof til aftertanke

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *