Fatal corvid-16 beslutning

Når man følger med i den debat og informationsstrøm vi får i medierne, oplyses vi om, at det gælder om at få vaccineret de ældre syge og sårbare mennesker – så det gøres over hele landet næsten. Undtagen her på Bornholm.

Så er det at jeg stiller spørgsmålet til de steder i Danmark, hvor man vaccineret den først nævnte gruppe:
Hvem skal tage sig af de mennesker der bliver syge, både af corvid-19, men også af alle andre sygdomme og ulykker, når alt personale i Sundhedssektoren ligger med næsen i vejret med corvid-19 eller andre livstruende sygdomme – er det de gamle syge mennesker der skal det??

Brug nu for pokker den indvendige side af hovedet og få vaccineret ALT sundhedspersonale i HELE Danmark FØRST, for hvis de bliver syge og ikke kan passe deres arbejde, så er Danmark godt nok på røven.

Fatter Regeringen og dem der bestemmer det ikke, så er de fanme godt nok for dumme.

Her på Bornholm startede man med at vaccinere alt sundhedspersonale (næsten) om det var et tilfælde eller bevidst ved jeg ikke. Men i min optik var det det eneste rigtige at gøre.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *