Det var så den weekend

Og hvad bød den så på udover dårligt vejr, med masser af regn og kulde. Tja den gjorde, at det blev en masse indørs sysler jeg gik i gang med.

Lørdag var jeg en tur oppe i Rutsker hos Fassel hvor min DStar repeater står. Jeg han nemlig længe ikke kunne høre den, på min store radio – årsag svinget var for stort. Så mens Yulia havde Skype kørte jeg op, og fik sat svinget lidt ned. Yulia lyttede med, og da hun kunne høre snak på radioen ringede hun til og sagde “Jeg kan høre dig nu” Så vidste jeg at alt var i orden.

Jeg har stadigvæk ikke fået opdateret min ID-31 radio, så jeg fandt min laptop frem som jeg ikke har brugt i flere år. Desværre kunne jeg ikke finde strømforsyningen, men heldigvis var der en flink mand på Haslevej som havde en jeg kunne købe, så det gjorde jeg.

Fik sat den til og den startede op – og så kom problemerne – jeg skulle give et password for at komme ind. UPS det kunne jeg da slet ikke huske, den gav godt nok et hint til password, og jeg forsøgte med alle mulige, som kunne have forbindelse med hintet – men intet virkede. Det var rigtig øv.

Jeg gik på nettet for at finde et eller andet program, der kunne hjælpe mig. Fandt et par stykker men ingen af dem virkede. Et af dem skulle jeg installere på min desktop computer. Det gjorde jeg, men så fik jeg et nyt problem, for da Yulia skulle printe en opgave ud – var vores internet forbindelse væk, og dermed Yulias mulighed for at printe, var ikke mulig.
Det gik hurtig op for mig, at det var en IP konflikt, for når jeg slukkede for printeren kom internet forbindelsen tilbage.

Så alt blev sat til side, da det var blevet sent og laptoppen ville jeg se om den kunne lade batteriet op i løbet af natten. Det kunne den, der var masser af strøm på her mandag morgen.

Da vi spiste morgen talte vi om løst og fast og pludselig gik op for mig hvad passwordet MÅSKE var. Så ind og teste YES det var det rigtige – stor glæde.

Men så var der lige det med printeren og internettet. Jeg læste ret mange siden på nettet, men intet hjalp. Så var det jeg besluttede at tage den store hovedafbryder og nulstille printeren til fabriksindstilling – YES så kom det hele til at virke og der var glæde i den lille familie igen. Så du kan se, så har vi slet ikke kedet os i weekenden – jeg trænger faktisk til lidt ekstra weekend nu 🙂

Så den nye uge er startet rigtig godt, håber så nu bare at det fortsætter – vi må se…..

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *