Stille leg

Det er lige før vi i øjeblikket leger stille leg herhjemme. Det skyldes vejret, det kan ikke beslutte sig for om solen skal skinne, om det skal regne, slud eller sne – og i hvert fald er det meget mørkt 24/7. Så det bliver til en masse sysler for mig, og Yulia har mere end nok at se til med læsning til Studieprøven.
I går havde hun, sammen med andre, den første on-line lektion i 1½ time. En lektion hun ikke var alt for begejstret for. Det var hun ikke ene om, da hun kunne se at der var en af de andre kursister, der faldt i søvn, om det var fordi den pågældende ikke fattede hvad der blev sagt eller, skal være usagt 🙂

Nå man har så meget tid til overs, tja så surfer jeg lidt på nettet. Her er jeg faldet over et par sjove ting.

Ikke mig – måske Yulia 🙂

Jeg spiser stort set ikke søde sager, da min medicin gør at sukker smager direkte grimt.

Hold helt op hvor er den rigtig. Bliv nu mænd for pokker.

Lige nu (kl.12:35) sneer det ret kraftigt, men heldigvis bliver sneen ikke liggende da vi har 2,5 graders varme.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *