Det blev ikke så slemt

Jeg sluttede tidligt med min sidste blog. Skulle have ventet lidt, for dagen blev ikke så slem alligevel. Regnen ophørte og vi fik lidt sol, så skovturen blev reddet.

Det blev helt godt vejr pludselig

Så turen gik til vores favorit skov, bare en lidt andet sted denne gang, i hvert fald på noget af turen, se selv her

Turen blev 2,49 km i rask tempo (rød farve)

I dag, har formiddagen gået for Yulia med en lang snak med Yoga Tania på Skype, og naturligvis med at læse dansk, imens har jeg ledt efter et godt program til at live streame mit udendørs webcam. Men indtil nu har jeg ikke fundet noget godt, syntes jeg. Så jeg fortsætter med at lede.

Vores morgensol gennem køkkenvinduet så sådan ud, den forsvandt dog ret hurtigt.

Morgensol

Så kom solen igen så vi MÅTTE en tur i skoven og få luft i lungerne, og km i benene, det er sundt – siges der.. Så vi kørte efter solen ind i Almindingen – halløj der var det vinter med en del sne, og solen var væk…
Vi gik en tur på godt 2 km. Vi ville have gået en længere tur, men veje og stier var spejlglatte, så vi vente om og gik tilbage til bilen – uden at have set en eneste bison.

På vej ud i skoven
Med Svinemosen som baggrund
Sne så langt øjet rækker – og s…. koldt

Her var så turen vi gik, frem og tilbage er lige langt siger man. Det kan jeg bekræfte…

De grønne spot er foto stop

Hjemme igen efter et meget kort shopping stop, gled den varme kaffe nemt ned. Yulia laver – det ved du, og jeg skriver blog, lytter til D-Star- Om lidt går jeg i køkkenet for at lave aftensmad, Marokkanske kødboller i tomatsauce og basmati ris.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *