Måske sidste vinterdag?

Så blev det mandag middag og vi har stadigvæk sne – m e n det varer sikkert ikke længe før den er væk. Vi har lige nu +1,2 grader.

Hvad fik vi så weekenden til at gå med med? Vi gik en tur fra Villa Nova og til stranden. Det blæste lidt og med minus 2 grader, så føltes det rigtig koldt. Vores tur således ud

Den blev meget kort !
Se selv hvor koldt det var
Men smukt vejr med blå himmel og sol
Vi var også helt alene på stranden

I går søndag var vejret bedre, ikke så meget sol men vindstille, så vi kørte en tur til Almindingen. Vi startede ved Aborettet. Det blev til en meget langt tur i den smukke snedækkede skov

3,58 km på lige knapt 1 time
Der var sne nok til at skiløberne havde været der
Rhododendronen så lidt frossen ud
Det samme gjorde jeg, men snemanden havde det helt fint

Ellers var det mest indendørs arbejde vi lavede, Yulia studerer som sædvanlig og jeg forsøgte fortsat at finde nogle programmer til min vejrstation. Det ser nok ikke ud til at ville lykkes.

Dagen i dagen er startet op med at jeg har måtte bestille en ny mobiltelefon til Yulia, da hendes gamle (3 år) er ved at gå op i sømmene. Havde den været en spånplade, ville jeg sige at den havde fået fugt, sådan skiller den sig.

Jeg har lavet en god aftale med 3 hvor jeg i forvejen har min abonnement på telefon og mobilt bredbånd til min repeater. Så det blev en iPhone 12 Pro Max på 128gb.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *