Helt rigtig gættet

Det BLEV den sidste vinterdag, i hvert fald i denne omgang, for det begyndte at regne og temperaturen sneg sig så stille op på +6.0 grader. Så alt sne her i Knudsker og omegn er væk. Den silende regn betyder så også at vi har indstillet vores skovture for en stund, så der bliver mere plads til de inderdørs sysler, der også skal laves. Såsom Osso Buco til aftensmad i dag 🙂 Vi  var i Kvickly i går aftes lige før lukketid, hvilket vi altid gør når vi skal handle, fordi så er der meget få kunder, her havde slagteren lige lagt en stak Osso Buco pakker i køleren. 750 gr til 49,95, det kunne jeg ikke stå for, så det står og simre, og spreder en liflig duft over alt 🙂

Yulia løser dansk opgaver og kl. 13:00 er det tid til Skype. Jeg har pt opgivet at finde et program til upload af vejret til min blog. Til gengæld har jeg fundet et super program til at se, og uploade mit overvågnings kamera. Det skal sætte op så det overholder loven omkring den slags, så måske bliver det opsat mod vest, og den smukke solnedgang vi normalt har. Samtidigt kunne de så også vise vores fugle fodrebrædt, den skal i så fald flyttes. Men det må vente til det holder op med at regne.

En god nyhed er, at jeg har fået forbindelse til et par af mine gamle skolekammerater fra Folkeskolen, Villy og Ulla. Jeg har ledt efter gamle skolekammerater på Facebook, har da også fundet nogle stykker. Villy besøgte Sdr. Jernløse og vores gamle skole fornylig, og han sendte disse billeder til mig

Den gamle smedie og cykelforretning. Jeg brugte mange timer hos Kaj smed som barn
En del af Sdr. Jernløse skole. I dag er det en Lilleskole
Mit fødehjem. Det var byens købmandsforretning, I dag er det hele lavet om til lejligheder

Yulia og jeg var i Sdr. Jernløse  for 3-4 år siden – en lidt underlig fornemmelse at komme der. I øvrigt har jeg kontakt med Kisser, hun og Per er lidt yngre end mig. De er de to eneste var “vores tid” der fortsat bor i byen.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *