De ligner hinanden

Dagene her på matriklen går som ofte på denne måde:
– Yulia læser dansk
– Yulia underviser på Skype
– Jeg skriver blog
– Vi går ture i skov og på strand

Hygger os når tiden er til det, og alle de almindelige sysler man nu foretager sig i familiens skød er klaret. Handler lidt en ½ time før lukketid, pga få mennesker i forretningerne. Ser TV nyhederne, der stort set er gentagelse på gentagelse.

I går gik vi en anderledes tur end vi plejer. Vi kørte til Antoinette Stranden  og gik på stranden helt ud til Villa Nova og så tilbage igennem skoven. Godt vi gjorde det på den måde, da vinden var ret kraftig i ryggen på os på stranden. Turen så sådan ud

Turen på Antoinette stranden. Du kan se 1 km mærket hvor vi vendte
Vi så denne svaneunge, jeg tror ikke den var rask
Solnedgangen var som altid smuk herfra

Formiddagen i dag gik for mit vedkommende med at sidde på den store hvide isolator ! Da jeg fik spist lidt mad til middag, blev det bedre og jeg turde godt gå en tur i dag. Vejret har været helt stille og overskyet, så vi kørte til Onsbæk Strand for at gå der

Turen på Onsbæk og igennem skoven blev ikke så lang, jeg var ikke helt rolig !!

Havet var meget stille i forhold til i går

Rønnes nye vartegn så længe det varer, er de 90 m høje vindmølle kroppe og den 100 m høje kran
Stille vand og ingen vind
Så det var ikke aktuelt i dag
Hvad ! tager du billede af mig nu..
Op ad trappen og ind i skoven
Fjollet skovtrold sagde Yulia

På vej hjem “kom vi til” at stoppe hos bageren og Yulia hentede et par kærnemælkshorn til os, dem har vi lige har nydt, inden Yulia skulle have en kort Skype med en af hendes elever, vedrørende en ansøgning om optagelse på et Finsk Gymnasium

Resten af dagen bliver stille, med sofahygge og de sædvanlige sysler.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *