God weekend fra Knudsker

Så gik der et par dage mere og vi har nu fredag eftermiddag. Frokosten er indtaget efter en tur i byen. Jeg skulle på apoteket og Yulia skulle i T.Hansen.

De sidste par dage er der ikke sket ret meget her på matriklen, ud over der der altid sker her. Jeg fik sidst skrevet forkert navn på Yulia’s nye telefon, det er iPhone 12 Pra Max, altså deres sidste nye skud på stammen. Jeg fik lavet en god handel med 3, hvor jeg i forvejen har mit telefon abonnement og bredbånd til min D-Star repeater, så de ER til at handle med – sælger er sælgers værste “fjende” 🙂

Jeg lagde dette billede på Facebook for et par dage siden, vel vidende at jeg ville måske blive haglet igennem – men det skete pudsigt nok ikke, gad vide hvorfor????

Forstår du det?

Yulia har rigtig grønne fingre. Hun har en Hisbicus der lige nu står med 3 flotte blomster, men næsten ingen blade. Hendes “4 verdenshjørner” har sat to blomster med 4 i. Lige nu ser blomsterne således ud

På vej med 4 blomster

Jeg tror ikke jeg er den eneste der er mega træt af al det corona pjat, og hver gang “hun” går på TV slukker jeg, orker ikke alle hendes løgne og fordrejninger af det der sker.

Sådan reagere mit hjerte

Ellers alt vel, Yulia har lige afbrudt hendes læsning for at have en Skype snak med hendes mor. Det plejer at tage en times tid 🙂

Jeg har klargjort aftensmaden, vi skal havde forloren Sunhedsminister

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *