Mørket sænker sig….

Det er nok fordi klokken er blevet 17:30 lørdag aften. Hvad har vi så fået de sidste to dage til at “gå” med? Ikke ret meget må jeg sige. På hjemmefronten er det stort set det samme hver dag, bortset fra at vores gåture foretages lidt andre steder lige nu.

Således gik i går fredag en lidt speciel tur i Ekkodalen. Vi valgte at gå på højre side af vandløbet, der hvor der IKKE er en trægangbro. Det viste sig hurtigt at være en dårlig ide, for der blev mere og mere vådt, så da vi manglede 100 meter vendte Yulia om, vedholdende som jeg er, gik jeg videre. Blev kun lidt våd i den venstre støvle, men frem kom jeg til dette

SYN(klik på linket)

På vej dertil kom vi igennem dette sceneri

Smuk klippevæg
Yulia på vej tilbage til bilen, med tørre fødder
Lige før Yulia kom ud i “snavset” og klogeligt vendte om
Jægerhytter lå så smuk, 3 minutter senere sneede det og man kunne dårlig nok se den

Så smuk er Ekkodalen i begyndende SNEVEJR (klik på linket)

Turen for mit vedkommende blev på 2,37 km

På vej hjem stoppede vi i “Den Bornholmske Gårdbutik” et sted jeg aldrig har besøg i min 14 år her på øen. Vi ville bare lige ose lidt, men det endte med vi købte en “bag selv” leverpostej og 2 lammekoteletter! Leverpostejen spiste vi i dag til frokost – himmelsk syntes jeg!

Lige efter gårdbutikken gik en ruddel hjortevildt 100 meter inde på marken og Yulia fik taget nogle billeder af dem

Der var ca. 12 hinder

I dag lørdag gik turen før frokost til P-pladsen ved Jons Kapel. Vi ville ikke ned til Jons Kapel, men gå på redningsstien til Blåskinsdalen igennem den og tilbage ad landevejen til bilen. MEN vi stoppede der hvor stien går ret stejlt nedad, da den var isglat. Vi ville ikke risikere at brækker arme eller ben, så den tur må vente til en anden god gang.

Det blev dog til nogle billeder fra turen.

Trappen var også mega glat, så vi blev oppe
Som du kan se, er stien dækket af sne med is under sneen såååå
Udsigten mod nord og Hammershus
Her er vi på vej tilbage ad den glatte stejle sti

Turen vi så således ud på min tracker på telefonen

Her kan du se hvor tæt vi var på Blåskinsdalen

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *