Stadigvæk vinter på Solskinsøen

Så blev det fredag formiddag og om lidt tager vi en tur ud i det smukke vejr. Sneen ligger hvid og fin, solen skinner, det bliver til en tur i skoven ved 10. kl centret.

og den blev på 2,48 km

Dagen i går blev for mit vedkommende brugt til at genskabe denne blog, der var nogle ting som hackerne havde lagt ind, der var lidt svære at håndtere, men det lykkedes til sidst – så kom bare an, jeg er klar og sikkerheden er toptunet nu 🙂

Men vi var også en tur i Almindingen, fra formiddagen af  med start fra Aborrettet.

Turen blev på 2,35 km
Der var smukt
Bænker var for kold til at sidde på

Steen var her som sædvanligt til russisk/dansk undervisning, men pga sneen måtte han tage bussen. Normalt cykler han fra Aakirkeby !!

Yulia havde en snak med en studievejleder på Københavns Universitet. Hun havde bestilt en tid til en telefonsamtale. Hendes telefon ringede da også næsten præcist, og jeg kunne høre hende tale dansk – men pludselig slog hun over i russisk – ok tænkte jeg, det var så ikke fra KU. Det blev en meget lang snak, og det var fra KU. Det viste sig at studevejlederen var russer. Hun havde boet i Danmark i 20 år. Yulia fik efterfølgende nogle informationen på mail, som der skal følges op på.

Eftermiddagen brugte Yulia på at lave lektier og jeg – tja hvad lavede jeg i grunden – schyyy ingenting.

Vi var dog lige en tur i byen i formiddags for at handle ind til weekenden, hentede en pakke på Shell Posthus, som straks blev sendt retur – den historie for du måske i morgen.
Var i Jysk for at hente en ny vinterdyne til mig. Yulia har for længe sige overtaget min vinterdyne, så indtil nu har jeg sovet med sommerdyne. Men da natte temperaturen nu er under 0 grader, og vi sover altid med åbent vindue, så er det lidt koldt med en sommerdyne !!

Selvom solen skinner tror jeg det er lidt koldt at sidde på terrassen 🙂 så jeg bliver inden døre med en cafè Latte

Vinterkold terrasse

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *