Honning og lammekoteletter

Så nåede vi halvvejs i denne vinteruge, som ud over corona nedlukninger også har betydet sne nedlukninger. Lige nu onsdag formiddag regner det her i Knudsker. De sidste 12 timer har vi fået 8 mm regn, så hvis det fortsætter er sneen snart væk.

Dagene er i øjeblikket ret ens pga vejret. Vi får ikke gået de ture vi plejer at gå. At køre en tur har heller ikke været muligt i nogle dage, såååå

I går var vejene farbare, så vi kørte en lille tur for at købe honning hos af vores honning pusher. Der var noget nyt honning, Sensommer honning. Den var meget brun i farver, lidt spændende så den købte vi. Lad det være sagt med det samme – det bliver aldrig min favorit. Så besøge vi Henriks Æg’s udsalg i Lobbæk og slog så et slag over Vestermarie og hjem igen.

Som du sikker har opdaget har bypigen Yulia fået et godt øje til heste, og hun har faktisk også kælent med deres mule(det tog vel 2 år). Her et par af de rigtig mange vi mødte på vores tur i går

De er altid nysgerrige

Yulia havde en Skype kl. 16 og klokken 18 havde en hun to timers Skype med yoga Tania (deres sædvanlige tøsesnak) som normalt er om søndagen, men den var blevet flyttet.

Imens får jeg tiden til at gå på bedste måde, jeg keder mig aldrig. Men alligevel kunne det godt snart blive forår!!!

I går besluttede vi at vi ville spise de lammekoteletter vi købte i
Den Bornholmske Gårdbutik  hos Jan Seerup (ham med Hammershus lam) i forrige uge.
Så jeg fandt en god opskrift, som var ovnstegte lammekoteletter med grøntsager. Dertil valgte jeg at lave små smørstegte kartofler og hjemmelavet tzaziki. Mums det var godt, bortset fra at vi ikke er imponeret over kvaliteten af lammekoteletterne .

Kokken i gang
En færdig tallerken

Yulia har en Skype i eftermiddag og umiddelbart efter 2 timers on-line med Sprogskolen

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *