Min bøn er hørt….

Endelig fik vi normale temperaturer på Bornholm. I dag maks. 23 gr og en skøn hård vind fra syd. Det var helt befriende vejr i dag. Gårdsdagen tordenvejr og regn blev ved truslen – som sædvanlig.

Dagen i går var en af de sædvanlige – næsten. Julia havde et 6 timers job i Allinge, så efter lukketid kørte jeg til Allinge for at hente Julia. På vej hjem kørte vi til vores sædvanlige strand for at bade. Vandet var skønt og varmt i går. Næsten ingen bølger, så det blev en rigtig god bade-, svømmetur.

Grillen blev tændt, majskolber blev lagt på og senere et par velkrydrede kyllingebryster. Dertil Julia’s helt fantastiske grønne salat, og så noget rødt i glassene. Bedre bliver det ikke.

I dag har Julia været på sprogskolen hele dagen og jeg har som sædvanligt været på museet. I formiddags var jeg til kontrol snak på hospitalet om min diabetes, efter blodprøven i mandags. Resultatet var så fint, de ikke vil se mig mere, da min diabetes er så godt som ikke eksisterende.

Her til aften ville vi en tur ud og bade, men pga blæsten var vi ikke sikker på om det var muligt. Nu kan du selv bedømme det.

Nej vel, det var ikke muligt at svømme i dag
Men skønt var der alligevel

Det blev igen i aften til en lille gåtur på Nørrekås lystbådehavn. Vi kom for sent til solnedgangen 🙁

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *