Arbejdsramt igen…

Jeg er her stadigvæk, men da jeg “selvforskyldt” er blevet fuldtids arbejdsramt 8½ time om dagen -i et stående job, så er jeg lidt træt når jeg kommer hjem.
I sidste uge så jeg, at Copenhagen Medical søgte personale til deres podningscenter på Campus Bornholm, Nexø og et par pop-up steder, søgte jeg jobbet. Blev fredag inviteret til samtale på Campus. De ville godt have mig med til undervisning lørdag og søndag med start i dag mandag den 1. marts. Jeg blev ansat som Certificeret Poder af lyntest af Cordvid-19.

Undervisningen er i gang

Det var en hårdt start i dag fra kl. 7:30 til kl 16:00. I morgen hedder den 6:30 til 16:00. Jeg har fået nogle dejlige kollegaer, og vi breder os over et bredt spekter aldersmæssigt, med mig som alderspræsidenten. Vi har i dag testet ca 300 elever, lærer og andre ansatte, og ikke en eneste blev tester positiv, så det var en god dag.

Bestået som Certificeret Poder hos Copenhagen Medical

Søndag gik vi en tur i Rønnes gade omkring Skt. Nikolaj kirker. Det var en dejligt solskinsvejr og vi nød turen rigtig meget.

Med Skt. Nikolaj kirke i baggrunden og under et figentræ
Kuk kuk fik du mig?

I lørdag havde vi også et pragtfuldt vejr, så vi tog turen til golfbanen i Robbedale, hvor jeg spillede de sædvanlig 12 vinterhuller og Yulia tog turen igennem skoven og hjem. Igen gik vi begge lige over 5 km.

Normalt ser du min tur på golfbanen, men denne gang får du mit scorekort. Jeg skal nok lade være med at gå i dybden på det, men jeg gik en ok runde.

Mit scorekort som ligner lidt et yatzy kort

Nu er det tid til en kop god kaffe og lidt sofahygge inden vi går tidligt i seng. Jeg skal op klokken 04:45 for at nå at være på arbejde klokken 06:30

P.S. Yulia tager med ned og bliver testet i morgen tidlig, da hun skal undervise på AOF i hendes russisk sprogklasse, og naturligvis skal hun, som elverne også møde op med en negativ corvid-19 attest.

Sov godt drøm behagelig OG pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *