Arbejdet kalder igen.

Søndag eftermiddag gravede jeg en halv side laks. Den var klar tirsdag formiddag, så vi spiste gravad laks til frokost, med rævesovs

Hjemme gravad

Men færst lige lidt opdatering her. I mandags var jeg ikke på arbejde, da Yulia havde en tid hos ørelægen om formiddagen, og jeg en tid hos øjenlægen om eftermiddagen. Vi gik vores skovtur som sædvanlig, men den blev til en havnetur i Nørrekås i stedet for

Der begynder at komme både i vandet igen
Selvom vejret stadigvæk s…. koldt.

Men så blev det tirsdag, og jeg tog på arbejde i Domen i Allinge. En lokation jeg holder meget af at arbejde på. Jeg var sammen med 2 kendte poder og crew fra Copenhagen Medical, så vi havde en rigtig godt dag med over 170 borgere til podning, og ikke en eneste positiv podning. Det var så også den nye podepinde vi tog i brug. Nu skal vi ikke længe ca. 10 cm ind i næsen, men kun 2-4 cm, men til gengæld i begge næsebor. Vi blev som sædvanlig podet alle inden vi begyndte at arbejde.Vi var som sædvanlig negative og stank af alkohol 🙂

Min frokost tirsdag

På vej hjem kørte jeg over Rutsker for at fodre Fassels hunde. Han var i København hos hans søn.

I mens havde Yulia russisk undervisning på AOF på Snorrebakken

I de lokale nyheder i går, da kortet for vejrudsigten kom på skærmen, gned jeg godt nok øjnene lidt. Bemærk lige natte temperaturen torsdag til fredag, plus 39 grader. Tror det bliver en dobbelt hed troppenat….

Varm nat

I dag har jeg heller ikke være på arbejde, men det skal jeg de næste tre dage. I morgen og på fredag på Campus og på lørdag i Aakirkeby. Så det bliver travlt dage og mange timers arbejde.

Inden Yulia skulle i gang, kørte vi en tur til Klympen strand for at gå en tur, det blev en kort tur, for selvom solen skinnede var vinden bidende kold.

Bidende koldt
Men utroligt smukt, indfanget af Yulia

Lige nu klokken 18:00 har Yulia 1 time tilbage af ugens on-line undervisning på Sprogskolen i Glostrup. Forinden havde hun en times Skype med Dima fra Moskva. Apro’pos Moskva, godt vi ikke er der, de har igennem længere tid haft sne og – hold fast optil minus 25 grader. Lige nu har de “kun” minus 21 grader.

Her begynder erantis og vintergækker så fint at blomstre !

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi stadigvæk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *