Så er denne arbejdsuge slut

Så er det lørdag eftermiddag og denne arbejdsuge er slut. Den startede med en fridag i mandags, som jeg skrev i sidste indlæg. Tirsdag var jeg på arbejde som Poder i Domen i Allinge fra kl.07:30-16:00. Det er et rigtig rart sted at være, også pga de smukke omgivelser.

Onsdag var endnu fridag og torsdag var jeg på Campus fra kl 06:30-16:00, her er det forbeholdt elever, lærer og ansatte, M E N der smuttede nogle almindelige Borgere igennem, og det er helt ok. Fredag var jeg ligeledes på Campus fra kl. 06:30- 16:00

Torsdag kom bagemaskinen i sving til et almindeligt franskbrød

Franskbrød set oppefra
Størrelsen er 700 gram brød

I dag lørdag har jeg været i Aakirkeby fra kl. 07:30-14:00. Det blev en helt speciel dag dernede, idet der var en læge fra Copenhagen Medical, der kom og overvågede vores arbejde. De kigger på hvorledes vi laver hygiejne, poder, omgås podematerialet og hvordan vi behandler Borgerne på lokationen. Her havde vi i dag ca 40 elever fra Bornholms Højskole, og dagen endte med, at jeg blev lægecertificeret Poder

C betyder lægecertificeret

Jeg kan ikke undgå at være bare en lille smule stolt, at jeg er blevet det efter kun to uger som poder.

Men ellers havde jeg en dejlig udsigt på arbejdet i dag, gadekæret i Aakirkeby

Smuk udsigt

Det var ikke alle ænderne der havde lyst til at blive våde i dag 🙂

Land-ænden

Resten af weekenden skal bruges til at slappe af, da jeg har arbejdet/stået op rigtig mange timer i denne uge.  Så hver dag kommer jeg negativ hjem og lugter af alkohol. Næste uge bliver ikke meget bedre 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *