I må væbne jer med tålmodighed

Kære alle læsere.

I må væbne jer med tålmod lige nu, da jeg har fået arbejde som Poder hos Copenhagen Medical. Jeg arbejder primært på Campus Bornholm, men er også rundt på øen i Allinge, Nexø, Aakirkeby og Svaneke. Det er nogle meget lange vagter på Campus, fra kl. 06:30 til kl. 16:00, så efter en arbejdsdag på 9½ time er der ikke meget krudt tilbage.

Jeg lover jeg nok skal skrive mere på søndag. Jeg har lige en vagt i morgen på Campus og en på lørdag i Svaneke Hallen

Det er hårdt arbejde, men også dejligt at være med til.

Vi ses – pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi – også fordi jeg bliver podet 5 dage om ugen og Yulia hver tirsdag inden begynder undervisningen på AOF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *