Jeg er pavestolt

Inden jeg fortælle dig hvad min overskrift hentyder til vil jeg følge op på den sidste uges gøren og laden.

Det meste af min tid går med at arbejde som poder for Copenhagen Medical på forskellige lokationer. Jeg har efterhånden været på de fleste af dem, og ved derfor hvilke steder jeg bedst kan lide at være på.
Den klart største er på Campus Bornholm, men som situationen ser ud nu, så lukker den mere eller mindre efter Påske, da eleverne skal til at selv pode, med en Superviser – min holdning er helt klar da jeg har set hvordan de studerende forsøger på alle måder at undgå, at blive testet – så denne ordning duer simpelthen ikke – kort sagt så er det en skandale hvis den bliver sat i gang. Smittetrykket vi stige markant på Bornholm blandt de unge, tror jeg på.

Ellers kommer jeg gerne til Aakirkeby, Svaneke og Allinge for at arbejde.

Ugen har naturligvis budt på nogle ture i naturen, dog ikke så mange som vi plejer. Men lidt har jo som bekendt også ret. For når jeg har været på arbejde i 8½ til 9½ time, er der ikke rigtig krudt til mere 🙂

I torsdags tog jeg en fridag for at spille lidt golf, solen skinnede og det var et pragtfuldt vejr, ikke så varmt men ok. Jeg fik spillet 3½ hul, så måtte jeg stoppe, da en havgus/tåge stod ind over banen, så jeg ikke kunne se mere end 50 meter maks. frem. Når jeg som ofte skyder omkring 150 meter, tja så kunne jeg ikke se hvor bolden landede. Så jeg vendte næsen mod klubhuset, det var jeg ikke den eneste der gjorde, folk kom strømmende alle steder fra. Så det var den golftur.

Da jeg kørte til golfbanen tog jeg dette bille mindre end ½ km fra banen

4 rådyr som æder det spirende græs

Vi har været en tur i Arnager og gå langs sandsten skrænten der

Sandstens skrænten

I nærbillede ser den således ud

Sandsten

Det var sidst på eftermiddagen, så solen var på vej ned

Solnedgang
Solnedgang – næsten

Vi gik også en tur ud til havnen, det vil sige vi nåede ikke helt derud, det blev sk… koldt, så vi vendte om

Det var koldt, jeg startede på strande uden hue

En dag blev det også til en tur på Antoinette stranden til Ville Nova og tilbage

På vej ned til stranden

Nå men jeg må hellere fortælle hvorfor jeg er Pavestolt, det er ikke over noget jeg har gjort, men noget Yulia har opnået. Da vi ikke tror på, at der kommer Krydstogskibe til Bornholm til sommer på grund af corona situationen, så ville Yulia gerne have noget andet at lave til sommer. Så hun tilmeldte sig til Copenhagen Medical, der hvor jeg er poder, for at se om de ikke kunne bruge hende som registrant eller aflæser.
Hun blev indbudt til en jobsamtale i fredags, som endte ud i, at de godt ville se hende i går lørdags til et oplæringsforløb.

Det var hun så til, hele eftermiddagen indtil kl. 17, hvor jeg holdt og ventede på hende på Campus. Da hun kom ind i bilen viste hun mig dette.

Hun blev sandelig ansat som poder. Ikke nok med det, så er hun den første ikke-dansker der er blevet ansat nogensinde – så hendes danske var tilfredsstillende for dem – derfor er jeg pavestolt på hendes vegne. Hun knokler virkelig også for det må jeg sige.

Det er nu søndag eftermiddag og vi har husket at sætte tiden en time frem på de ure der ikke selv kan det, været en tur ude og handle lidt, inde det i morgen løs med arbejde. Jeg har tre dage i Allinge med 10½ timers vagter !!!

Yulia starter lidt blidere op, også i Allinge, torsdag, fredag og søndag i kun 6½ timers vagter begge to, så vi kører sammen.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *