Helse dag.

Vi sov længe i dag og mens Julia tog på hendes sædvanlige morgen joggingtur på ca. 2½ km, lavede jeg sund morgenmad, som altid. Dagen blev planlagt. Vi tog til Nexø for at hente rabarber hos en bekendt der.

Jacob’s rabarberbed

På vejen hjem købte vi æg i Lobbæk hos Henrik’s Æg.

Hjemme igen forskellige sysler blandt andet ordne rabarber. Her blev lagt 2½ kg i fryseren

Klar til fryseren

Så skulle vi  have frokost, en frokost jeg har glæder mig til – Sild i pelskåbe – direkte oversat, den så sådan ud

Sild pelskåbe

. Julia lavede retten efter hendes mor’s opskrift, så jeg ved den er superb. Smagte den i november måned, da vi besøgte hendes forældre.

Opskrift: For tre dage siden saltede jeg tre ferske sildefileter. De blev skåret i tynde strimler, lagt på fadet. derpå løg skåret i tern, et tyndt lag mayonnaise,  videre reven kogte kartofler, gulerødder og rødbeder og til sidst ganske lidt mayonnaise. Dertil spises grov rugbrød uden smør !

Mums siger jeg bare. Man kan godt drikke noget klart i små glas dertil, det gør ikke retten dårligere.

Så blev det helse tid, der blev ordnet hæle, jeg fik klippet skæg og hår og sidst men ikke mindst, jeg farvede Julia’s hår. Denne gang blev det bedre end sidste gang – øvelse gør mester.

Dagens vejrmelding:
17,4 grader for to dage siden lå den på 33 grader – her er sk…. koldt nu 😉

Ingen badetur i Østersøen i dag, allerhøjst en tur under bruseren..

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *