Rart med nogle fridage

Den sidste måned har været rigtig hård ved kroppen. Stå op så mange timer hver dag, det slider, så vi tager ikke nogle vagter før på lørdag. Så hvis vejret arter sig, bliver det tid til at spille lidt golf.

I går gik vi en tur fra Aborettet til Radarhoved Bornholm, en dejlig tur i sol og lidt vind. Turen var på 2,87 km, vi gik 2228 skridt og det tog kun 37 minutter, altså har vi haft det lange ben foran !

Sådan ser turen ud

I dag har vi så for 2. dag i træk IKKE skulle stå op kl. 5.45 for at bliver færdige til at tage på arbejde – det kan nemt blive en vane at sove længe 🙂

I går var det et underligt vejr her, så bare dette billede jeg tog igennem et stuevindue

Sne, sol, mørke skyer og blå himmel – på en gang

Som du kan forstår er vores liv i øjeblikket meget fokuseret på jobbet som Poder, men også for Yulia at forberede sig på Studieprøven den 17. maj. Vi har booket færgen, og vores sædvanlige overnatningssted i Herstedvester. Eksamen starter kl. 9:00 så vi er nødt til at tage afsted dagen før.

Så mangler Yulia bare den mundtlige eksamen lidt senere i juni/juli måned, før hun har taget alle de eksamener, der tilbydes udlændinge i Danmark. Når det er overstået går jobjagten i gang, det vil sige, den er så småt gået i gang.

Jeg har en masse “kontor arbejde” jeg skal have lavet i dag, Yulia læser og forbereder sig på eftermiddagens on-line møde med Sprogskolen.

I eftermiddags kørte vi en tur til Rø hvor Yulia på en af hendes gå-ture sidste forår havde spottet ramsløg i et uberørt område. Vi gik til området og fandt en masse dejlige friske ramsløg som vi plukkede en lille pose af, nok til at lave et glas ramsløg pesto og lidt til salat.

Masser af dejlige sprøde ramsløg
Det første glas ramsløg pesto i år

I øvrigt afsluttede hun Russisk undervisninger i går på AOF, som jo er blevet noget forsinket på grund af nedlukningen.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

P.S. Slå aldrig en prut i en Smart Car.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *