Ingen kender dagen før

det sidste værtshus er lukket, hedder et ordsprog. Det vil jeg omskrive til “Ingen kender dagen før dagens sidste telefon har ringet fra Copenhagen Medical”.

Det kom til at passe helt fint i går. Vi var netop blevet færdig med at spise morgenmad da jeg blev ringet op fra Allinge med disse ord “Kan du og Yulia tage en vagt nu i Allinge” Vi kiggede på hinanden og nikkede så, for vi havde endnu ikke nogle planer for dagen. Så da klokken var 9.00 blev vi begge testet og sat i venteposition, indtil testen var godkendt og vi  begge var negative for corvid-19.

Sådan ser en negativ attest ud på mig

Så var det ellers på med værnemidlerne og i gang med at pode de mange borgere den kom til Domen. Langt de fleste var turister der skulle hjem over Sverige i dag lørdag.

Så det blev en meget anderledes fredag end vi havde tænkt os. Sådan blev det. Vi har nogle dejlige kollegaer, selvom der ikke blev megen tid til hyggesnak.

Eller er de sidste par dage gået med diverse hjemlige gøremål,som f.eks samling af papirer i mappe (Yulias dansk undervisningsmateriale)

Sorteringsarbejdet er i gang

afslapning og gåture i skoven

Nyde solen i skoven
Tage blomsterbilleder
Af de første anemonen vi har set i Robbedale

Der var andre en os der nød den dejlige sol, tryk blot HER og se hvem det var.

Morgenmaden er overstået i dag, Yulia læser dansk og jeg sidder her og skriver blog. Solen skinner fra en skyfri himmel, så længe det varer, og temperaturen har sneget sig op på 7 grader.

Men dagens store event sker klokken 14:10, da skal jeg nemlig vaccineres mod COVI-19. Man er nu nået til min aldersgruppe, uden hensyntagen til at jeg er i risikogruppen på grund af min diabetes 2. Men det mener sundhedssystemet tilsyneladende ikke!

Så indtil da bliver det forskellige gøremål – måske skulle jeg tag lidt varmt tøj og vaske vinduerne udvendig ! Jeg er sikker på at Yulia vil værdsætte det, men førs en kop kaffe.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *