Back to business

Det blev til en enkelt fridag i går lørdag, for i dag kørte vi til Aakirkeby på job. Jeg som registrant og Yulia som poder. Det var en kort vagt fra kl. 7:30 til kl. 14:00 fordi jeg var lidt spændt på hvordan min krop reagerede på COVID-19 vaccinationen jeg fik i går.

Indtil nu har der ikke være de store ting at mærke. Jeg er øm på indstiksstedet, havde en kort periode med hovedpine i går. I dag er der lidt ømhed i nogle af mine led, der i forvejen er lidt svage. Men ikke noget jeg regner for noget. Det kunne lige såvel være efterdønninger efter 18 huller golf.

Vi holdt formiddags kaffepause sammen

Eftermiddagen gik med afslapning for mit vedkommende, Yulia lavede lektier på dansk. Hvilket hun forsatte med efter TV avisen.

Aftensmaden blev “hvad har vi i køleskabet” og så bliver det nok tidlig sengetid. I morgen holder vi “fri” i hvert fald fra det hvor vi får løn for 🙂 men ellers er der sikkert, en del andet herhjemme der skal laves

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *