Travl hverdag.

Selvom sommerferien er overstået og skolerne er startet igen, har vi haft travlt på museet. Dels med gæsterne, men også med møder for fremtiden. Kommunen vil nemlig skære deres tilskud til museet væk de næste 4 år. Vi er ikke alene om den behandling, 5 andre museer/samlinger udsættes for det samme. Ind imellem bruger kommunal politikerne ikke hovedet til at tænke med. Der har været afholdt møde os seks imellem, på museet. Av for en sveder Borgmesteren snart får.
Vi har selv haft et ekstraordinært bestyrelsesmøde, så al den aktivitet har taget meget på kræfterne og tiden. Men her er jeg igen.

I går havde jeg den lokale Round Table klub på besøg om aftenen på museet, og i dag har jeg haft nogle gæster fra krydstog skibet, der lå i havnen i dag. Det skib hvor Julia var på tur med en bus fuld engelske gæster. En hård men også helt igennem fantastisk tur fortalte hun. Supervisoren fra skibet som var med på turen, roste hende som den bedste guidet tur hun nogensinde havde været på. Bedre skudsmål får man ikke.

Da vi kom hjem i dag, var det bare med at få lukket døren og IKKE lufte ud, for på den nærliggende mark var der spredt gylle.

Så efter aftensmaden kørte vi til Teglkås og gik de godt 1½ km til Jons Kapel. Jeg blev oppe, men Julia tog turen ned og OP. Tilbage til bilen og hjem igen til lukkede døre.

Her lidt billeder fra aftenturen:

Vi så masser af vild ingefær, som er meget giftig
Jons Kapel
Julia på vej ned
Tæt på solnedgang
Siger sig selv

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *