Godkendelse af uddannelser

Siden sidste blogindlæg er der ikke sket så meget, andet end afslapning og indsamling af eksamensbeviser som Yulia har. Det står nemlig helt klart, at det ikke er muligt for hende at få en job, her på Bornholm, der lever op til hendes kvalifikationer på den ene side, og på den anden side mangler hun godkendelse af flere af hendes uddannelser.

Det er nu det de sidste par dage gået med, specielt efter hun i morges havde booket en vejlednings samtale med Studievalg Danmark for at få afklaret hvilke muligheder hun har for videreuddannelse og eller godkendelses af hendes uddannelser. Det var en meget givtig samtale hun havde.

Så jeg har brugt en del tid på at indscanne dokumenter Yulia allerede har fået oversat til engelsk. De skal nu indsendes til Forsknings- og Undervisningsministeriet til godkendelse. Vi håber så de alle bliver godkendt, til brug for jobansøgninger eller til ansøgning om optagelse på et dansk Universitet for opgradering af hendes uddannelser.
Så det bliver en spændende tid. Det forventes at tage 2 – 3 måneder får hun får svar.

Lige nu har hun og Steen dansk/russisk undervisning. I morgen er vi begge to på job som poder i Rønne.

I går kørte vi en dyr tur! Det skal lige forklares hvad jeg mener med det. Det er en helt bestemt tur vi kører for at se de mange rådyr, fasaner og harer vi har kendskab til hvor de befinder sig.

På turen sås månen på denne måde

Desværre så vi ingen rådyr eller harer, men bare en enkelt fasan

Solnedgangen var som altid utrolig smuk, hvilket dette billede viser

Solnedgangen set modsat solen

I morgen tidlig ringer vækkeuret allerede klokken 05:00 – det er meget tidligt for mig 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *