Så er a2 bestilt

Så har Julia bestil tid til prøven på dansk test a2, den sidste test inden statsborgerskabsprøven, som tidligst kan finde sted om 7 år. Jeg er ikke i tvivl om at hun vil bestå denne a2 test.

Jeg glemte at skrive i går, at vi efter vores bade-, svømmetur i går, plukkede brombær således

Brombær plukning

Det blev til to glas dejlig brombær marmelade.

Det var alt sammen noget jeg skrev i går, blev ikke færdig, så jeg fortsætter i dag  lørdag

Allerede kl. 7.15 skulle Julia være på Krydstogtkajen klar til at tørne ud kl. 7.45 på en 2½ timers “Best off Bornholm tur”. Kl. 11.30 var hun tilbage til 45 minutters pause før turen gik en gang til. En ret hård tørn at tage, men når man kommer hjem, og tæller drikkepengene – tja så kommer man over det.

Jeg arbejdede lidt med regnskab på museet, og var derefter på den månedlige Prisindsamling for Danmarks Statistik i Rønne.
Det gav mig en tur over St. Torv i Rønne, her var der gang i den med krydstogtturister og andet godtfolk, se selv

Frokosten er nydt og om lidt går turen til Lobbæk til vores æg-pusher. Hvad resten af dagen bringer, vides ikke – endnu

Nå ja for resten, Julia interesse for den Bornholmske gør, at vi i forbindelse med hendes a2 test tager afsted på en tre dages tur, hvor den ene dag tilbringes i Lund med besøg i domkirken. Ærkebiskoppen fra Lund har jo en stor plads i den Bornholmske historie.
Det har Lübeck i øvrigt også, så når museet lukker slut oktober, tager vi en 5 dages tur til Tyskland med besøg i netop Lübeck og videre til Berlin. Begge ture er jo blevet betragtelige billigere efter at Molslinjen til den 1. september overtager ruterne, så nu er de til at betale. Og hurra for Airbnb…

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *