Er sommeren slut allerede?

Det håber jeg ikke, for den er jo næsten lige begyndt 🙂 men mon dog ikke vi har varmen og solen tilbage, selvom det ikke ser sådan ud i dag. Det er også helt ok, men jeg bryder mig ikke den blæsevejr vi har i dag. Jeg får altid hovedpine når det blæser en ½ pelikan, som det gør i dag.

Men altså jeg skal ud og slå græs – eller retter blomster fra det skide ukrudt der er i græsplænen. Græsplæne er nu så meget sagt, der er mere af de ukrudtsplanter end græs, sådan er det at bo i lejebolig!

Vores “græsplæne”

I går kørte vi en tur til Almindingen, fordi Yulia ville gerne ind og plukke/spise blåbær. Der var da også nogle men ikke så mange – de har manglet vand.

Plukningen er i gang
I mens sad jeg og nød naturen

I dag er Yulia også på arbejde og jeg er hjemmegående husfar 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.