Det trækker lidt ud

Når visse mennesker tilrager sig en magt de ikke burde have, og dem de tager magten fra ikke fatter hvad der foregår, men bare sidder som nikkedukker, tja så kan ting trække i langdrag, og blive forfærdeligt for alle parter, også for dem der tager magten. MEN det fatter de ikke en skid af, for DE er bedrevidende, og de er bedst til ALT-tror de.

Det er netop det der er sket – men tro mig jeg har fat i den lange ende.

Desværre ser det ud til, at der heller ikke sker noget de næste 3 måneder. Igen et forsøgt på at vende situationen. Men for mig er det helt i orden, bortset fra ventetiden. Men som sagerne står nu, bliver det kunne værre og værre for dem, jo længere tid der går.

Pas godt på jer selv – det gør vi nemlig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.