Tid til lidt opdatering

Kære alle – næsten alle.

Vi er kommet nogenlunde ind i det nye år, men der er stadigvæk nogle bump på vejen, derfor næsten alle…
Der findes nemlig nogle røvh…. som ikke kan få nok magt, og de skyer ingenting for at få den, løgne, bedrag og falske oplysninger. Se det er en af årsagerne til, at jeg ikke har været så aktiv her. Desværre trækker det stadigvæk ud, da de hele tiden finder på nye løgne, som systemmet desværre tror på, her på Bornholm.
Men lad det ligge nu, I skal nok få den fulde historie når tid er. Det er lykkedes dem med en ny løgn/bedrag og trække tiden yderligere 2 måneder.

Ellers har vi det ganske godt, når befindes os her hjemme, og ikke færdes ude i samfundet her på øen, for det er en belastning. Yulia har hendes gode arbejde på Kommunen, og jeg som Hjemmegående husfar.

Som du sikkert har set på FB, tager vi stadigvæk på ture ud i naturen hvor der er fred og ro. Det bliver til mange gode billeder fra Yulia. Jeg lægger ikke så mange ud, vil dog give dig nogle i dag.

Indtil før nytår har jeg været medlem i Gudhjem Golfklub, men er fra Nytår skiftet tilbage til Nordbornholms Golfklub. Det har jeg gjort fordi, jeg så igen kan spille på Old Course uden at skulle betale for det. Ved godt at medlemsskabet i NBGK er noget dyrere, men når nu min gamle golfmakker Cai godt vil spille med mig igen, efter et par knæoperationer – tja så vender jeg tilbage – og vi glæder os til det bliver lidt lunere i vejret.

Ikke for vejret er dårlig her i dag, du kan tjekke det ved klikke på linket oppe i højere hjørne “Vejret på Bornholm – Knudsker” så kan du se hvordan vejret er her i Knudsker lige nu.

Der er også dumpet et dejligt brev ind ad brevsprækken, invitation til en 70 års fødselsdag på Sjælland, hvilket vi glæder os meget til.

Udendørs Julestemning
Indendørs julestemning
Vi har fået lidt sne, her i haven
Og i Almindingen
Vi gik også ture på stranden
Var til Julemarked på Danmarks ældste teater i Rønne
Gløgg skal der til
Jeg fik kolde hænder, så godt der var fyret op med grillkul
Vi har også været på “Kærestetur” i Roskilde
På havnen i Roskilde
På Vikingeskibsmuseet
Men også på en masse skovture herhjemme
Også i solskinsvejr
En dejlig hilsen fik jeg efter nytår.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi stadigvæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.