22 dage endnu…

Og nej jeg vil ikke fortælle hvad jeg hentyder til. Det skal være en overraskelse.

Ellers går dagene på raske fjed, vi har nok at se til i det daglige, Yulia læser stadigvæk dansk og hun bliver bedre og bedre. Jeg hygger mig som hjemmegående husfar – og så spiller jeg golf med min makker Cai.

Vi går også vores daglige ture p.t. mest på Antoinette stranden om eftermiddagen, da solen så er på der.

På lørdag skal vi til 70 års fødselsdag hos Marianne og det glæder vi os til.

Vores nabo fortalte i går – det vil sige de spurgte om de kunne låne nogle stole hos meget snart, at de har nemlig guldbryllup så her ville de da meget gerne se os.

Jeg har lånt en bog på biblioteket, burde eje den, men syntes den er alt for dyr og da den er pakket ind plastic så man ikke lige kan tage en kigger, blev det et lån. Godt jeg ikke købte den, for magen til møg skal man lede længe efter. Den hedder “Bornholm i krig og fred” Så jeg gik ud fra at det var alt om Bornholm, og gerne en masse jeg ikke vidste i forvejen. Jeg mener forfatteren har brugt 6 år på at skrive den. Det var det måske også men efter at have læst 44 af de 448 side! stoppede jeg. For det første stod der intet om Bornholm for det andet var der flere faktuelle fejl. Den værste var nok at bogens forfatter i en billedtekst af Magasinbygningen på Forsvarsmuseet kalder bygningen for Kastellet. Det er ikke rigtigt, Kastellet er det Mantellotårn bag ved Magasinet.

Her var det kæden hoppede helt af, forfatteren har nemlig selv været Museumsleder på Forsvarsmuseet, det var ham jeg afløste.

Jeg tog dog nogle stikprøver igennem hele bogen for at finde noget nyt også om Bornholm. Lad det være sagt med det samme – det fandt jeg absolut ikke. Det var gammel vin på nye flasker. Du kan så måske forstå hvorfor bogen var pakket ind i plastic !!!

Pas god på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.