Så pyt da….

Jeg bliver nød til at skrive lidt i dag alligevel, selv om jeg sagde jeg ikke ville. Hvis jeg ikke gør det nu, så glemmer jeg det måske 🙂

I går havde vi lidt travlt med indkøb til lørdag og søndagens grill party. Det betød så også at min dejlige kone forærede mig en dejlig stor ny grill, det var i fredags. Den gamle vi havde, var slet ikke stor nok til at lave grill på til 6 mennesker. Så lørdag efter morgenmaden pakkede jeg det hele ud, og det så sådan ud

Lego for en voksen mand, kaldte Julia dette.
Her er resten af samlesættet

Det færdige resultat kom, efter en times arbejde, til at se således ud

Rumskibet er landet

Da den var pakket ud, kørte vi til Rutsker til Jens Ole for at plukke blommer og brombær. Det blev til omkring 10 kg blommer, men ikke ret mange brombær. De var meget små og tørre, så der blev kun et enkelt glas marmelade, men to store skåle blommegrød, og så skal den sidste halvdel udstenes og i fryseren.

Herefter kørte vi til Klemensker til loppemarked. Her købte vi et par spisestole til 50 kr. i alt plus Julia købte andre småting som kun kvinder kan finde på at købe 😉
Der var rigtig mange mennesker

Sort af mennesker

Da tiden nærmede sig for at grillen skulle tændes, trak der meget sorte skyer ind imod os. Så jeg satte sejldugs overdækningen op, og flyttede grillen ind under den.

I tørvejr

MEN det holdt ikke, da jeg var næsten færdig med at grille kom der et regnskyl og tordenvejr af de store. På 10 min. fik vi 11,3 mm regn, ikke nok med det, det stormede så voldsomt, at overdækningen overhovedet ikke gav ly for regnen. Grillen klarede det uden problemer, det gjorde jeg sådant se også, bortset fra jeg var totalt gennemblødt, og måtte skifte tøj, mens gæsterne ventede.

Det skal tilføjes at maden var perfekt på trods af det voldsomme vejr. Gæsterne var glade og tilfredse, også for blommegrøden. Vi havde en rigtig hyggelig aften med Aasrun, Jens Ole, Lisa og Ole.

I dag er grillet blevet renset og klargjort til næste hold gæster i aften. Julia har lige nu travlt med læse dansk.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *