På tide.

Så må det være på tide jeg skriver lidt på bloggen igen. Sidste weekend var temmelig hektisk. Fredag fejrede vi min fødselsdag og vores 1 års bryllupsdag. Vi tog til Nordbornholms Røgeri til den store buffet. Det var nu ikke den kvalitet vi plejer at få deroppe, så det var lidt skuffende, måske er vi blevet mere kræsne i vores valg af mad!!!!

Så er der sild på bordet
Jeg holdt mig heller ikke tilbage

Ellers har Julia igen været ud og guide krydstog turister og denne gang på en helt ny tur. “Taste of Bornholm”. Det var en tur til Hasle Røgeri hvor de smagte røget sild og øl. Videre til Bechs Chokolade hvor menuen var flødebolle og kaffe. Endelig sluttede de af på Hallegård, hvor der blev serveret nogle af Jørgens rigtig gode spegepølse.

Jeg ventede ved havnen da de kom hjem, og jeg tog dette billede

Guiden takker af

I løbet af ugen kørte vi en sen aftentur til Teglkås for at nyde det blikstille hav og havluften. Vi fik os godt nok en oplevelse vi ikke havde forventet. Vi så en flok marsvin boltre sig i det stille vand tæt på kysten. Vi skyder på at flokken bestod af 10 – 12 marsvin. Her en lille stump video. I begyndelsen, inden jeg zoomer ind, kan man se tre på en gang.

Det var en utrolig smuk aften, se bare disse foto som Julia tog, bemærk fiskehejren i bunde af billedet

Fiskehejre
Dagens solnedgang

Jeg tog også et par gode billeder af Teglkås havn og områder der omkring

Kysten ved Teglkås
Teglkås havn

Julia har sået en masse pyntegræskar og de er så småt ved at blive synlige i alt det grønne.

Pyntegræskar

Indenfor har vi også nogle flotte blomster, som Julia passer og plejer. Som du kan se, giver de tilbage

Fra vores soveværelses vindue

Nu venter der en weekend, hvor der absolut ingen planer er. Der skal bare slappes af – tror jeg 🙂

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *